Net als haar wijlen schoonmoeder, Prinses Diana, is Kate Middleton een stijlicoon geworden en doet ze items die ze draagt binnen no-time uitverkopen. Maar dat is niet het enige dat Kate heeft overgenomen van Diana. Nu doet ze al vaak verwijzingen met haar outfits naar de moeder van Prins William, en ook op een nieuwe familiefoto heeft Kate Middleton nu een hint naar de in 1997 overleden prinses zitten.

Gisteravond was de Britse Koninklijke familie bij de jaarlijkse Diplomatic Reception, waar diplomaten uit Engeland worden geëerd voor hun werk door de hele wereld. Kate Middleton droeg naar de receptie de favoriete tiara van Prinses Diana, de zogenoemde 'Cambridge Lover's Knot'.

Het is één van de meest befaamde tiara's uit de collectie van de Brits Koninklijke familie en volgens insiders heeft Queen Elizabeth 'm aan Kate Middleton geleend:

Clothing, Hairstyle, Eyebrow, Dress, Textile, Hair accessory, Bridal accessory, Headpiece, Style, Fashion accessory, pinterest
Getty Images

Het is niet de eerste keer dat Kate de tiara draagt. Ook tijdens de Diplomatic Reception van vorig jaar preek-ie op haar hoofd en tijdens nog drie andere gala-evenementen werd ze er ook mee gespot:

Nose, Automotive design, Eyebrow, Vehicle door, Automotive exterior, Fashion accessory, Bridal veil, Headgear, Eyelash, Bridal accessory, pinterest
Getty Images

De tiara was oorspronkelijk van de moeder van Queen Elizabeth, Queen Mary, en is sindsdien eigendom van de Koningin.

De tiara was gisteren trouwens niet het enige item dat Kate Middleton opnieuw droeg. Ook de prachtige rode jurk van Jenny Packham had ze al eens eerder aan gehad:

Red, Suit, Petal, Coat, Formal wear, Tradition, Headpiece, Ceremony, Bouquet, Hair accessory, pinterest
Getty Images

27 keer dat Kate Middleton précies Prinses Diana was >