Als muziek in m'n oren: Mary-Kate en Ashley Olsen gaan gecureerde vintage sieraden in hun The Row-boetieks in New York en Los Angeles verkopen. Oké, oké, je moet er dus wel een tripje naar Amerika voor boeken, maar laten we hopen dat de vintage lijn ook snel wat dichterbij (of online) verkrijgbaar zal zijn.

Mary-Kate en Ashley lieten aan W Magazine weten, dat ze de zoektocht naar vintage juwelen en als een persoonlijke ervaring beschouwden: 'Jewelry is very special, and can be sentimental,' aldus M-K.

Daarbij kun je er vanuit gaan dat de vintage parels stuk voor stuk beauty's zijn; heb je Mary-Kate's vintage verlovingsring van Cartier wel eens gezien? Afijn, aan smaak ontbreekt het de modetweeling dus niet. De collectie bestaat uit items die uit het Georgische en Victoriaanse tijdperk komen, van delicate hangers tot mozaïek pendants.

Leuk om te weten: omdat de volledige collectie bestaat uit one-of-a-kind items, gaan de Olsen-zussen op zoek naar nieuwe vintage items om aan de collectie toe te voegen. Vis je dus niet naast het net als je in The Big Apple of de City of Angels staat.

Dit is het leukste Olsen-nieuws ooit >