Naomi Campbell voelde meer dan sympathie voor Kim Kardashian nadat deze afgelopen oktober in Parijs werd beroofd. Het supermodel onthulde deze week ook ooit een enorm bedreigende ervaring te hebben gehad in de Franse hoofdstad. Alleen kwam Campbell met de schrik vrij.

Het Britse model vertelde deze week bij The Wendy Williams Show hoe ze in 2012 bijna werd beroofd tijdens een bezoekje aan designer Azzedine Alaïa. Campbell werd opgehaald van het vliegveld door een andere chauffeur dan gebruikelijk – iets dat ze vreemd vond – en toen ze bij de winkel van haar goede vriend Alaïa aankwam, bleek een groep mannen de auto te zijn gevolgd.

'They attacked me. They opened my car door and said, "Naomi Campbell, we're going to kill you.",' aldus het model. Gelukkig voor Campbell zagen de medewerkers van Alaïa's winkel dat er iets niet in orde was. Zij wisten haar binnen te krijgen voor er iets kon gebeuren.

Volgens Campbell was het desondanks een vreselijke ervaring. Ze vond het dan ook vervelend dat er na de beroving op Kim Kardashian mensen waren die dachten dat het allemaal nep was, in scène gezet om de kijkcijfers van Keeping Up With The Kardashians op te krikken.

Campbell: 'De chauffeur zat in het plot. Het is een heel netwerk dat al een aantal jaren opereert. Het is echt waar. Het is mij overkomen en nog een aantal mensen van wie ik niet kan onthullen wie het zijn, maar die ook erg beroemd zijn.'

Bekijk het hele interview hier:

youtubeView full post on Youtube