Bereid je alvast voor op je nieuwe shopping-obsessie. Wist je immers dat Zara een heuse outletwinkel(!) heeft? Jawel. Dat is er. En het heet Lefties.

Zara-dromen komen uit

Dacht je dat shoppen bij Zara al zo fijn en betaalbaar was? Welnu, dan komen je winkeldromen nu nóg meer uit, want Lefties - van 'leftovers' - huist alle kleding die er uit voorgaande seizoenen van Zara is overgebleven. Voor een nóg lagere prijs.

People in nature, Wetland, Marsh, Fen, Plain, Jacket, Bog, Long hair, Grass family, Freshwater marsh, pinterest
Lefties

De eerste Lefties-winkel werd in 1993 (we vertelden je er eerder al over) geopend in Spanje en Inditex - het moederbedrijf van oa Zara en Bershka - heeft nu plannen om de keten flink uit te breiden.

Nu zat Lefties alleen nog in de Zuid-Europese landen, zoals Portugal en Spanje, maar om nog meer te gaan concurreren met H&M en Forever21, opent Indetex Lefties nu ook in Qatar, Mexico en Rusland. Inmiddels zijn er zo'n 130 Lefties-winkels wereldwijd en dat wordt alleen maar meer. Dus eh, hopelijk staat Nederland binnenkort ook op de lijst.

Daarnaast schijnt Inditex nu een heel nieuw designteam voor Lefties - hier kun je trouwens al wel door hun site scrollen - ingehuurd te hebben en staat er een grote make-over voor de winkels op stapel. We zijn benieuwd...