Riccardo Tisci mag dan zijn geliefde Givenchy de rug toekeren, het winning team dat hij met Nike vormt zet-ie voorlopig nog niet bij het grof vuil. Sterker: zijn vierde samenwerking met het sportlabel staat voor de deur. Vandaag dook de eerste campagnefoto op en raad eens: Bella Hadid, Nike's nieuwste ambassadrice, is game. Gevalletje 'had je kunnen zien aankomen, maar deden we niet, dus zijn we alsnog verrast en 't is ook nog eens gewoon best lekker beeld'. Dat.

Een nieuwe herintepretatie van een stel Nike Dunk Lux Highs valt er met de foto te verkopen. Een knipoog naar het basketbal van de jaren tachtig en skatecultuur uit datzelfde decennium. De NikeLab Dunk Lux Chukka x RT heet de sneaker voluit en hij komt in twee uitvoeringen: rood-wit en zwart-wit. Dit keer met een uit de kluiten gewassen swoosh, voor de liefhebbers. En uiteraard voorzien van Nike's nieuwste technologische snufjes en materialen.

Op 10 februari aanstaande gaan de Dunks in New York de verkoop in. De rest van de wereld moet nog even wachten. Tot 23 februari. Verschil moet er zijn.

instagramView full post on Instagram

Bella Hadid werd ge-skinnyshamed om haar nieuwe Nike-foto's >