Emma Watson post niet vaak op haar Instagramaccount, maar wanneer ze dat wel doet zorgt ze dat het een doel dient. Zoals hieronder, toen ze een speech hield voor haar He for She-campagne en immer kleding en sieraden droeg van 'groene' merken:

instagramView full post on Instagram

Emma's nieuwe en langverwachte film Beauty and the Beast draait over een paar weken in de bioscoop en dat betekent dat de perstour voor de prent nu in volle gang is. Om het hele rodelopergebeuren wat kracht en een boodschap bij te zetten, besloot de 26-jarige actrice een heus Instagramaccount, The Press Tour, te starten, waarmee ze je op de hoogte houdt van wat ze draagt.

Kleding met een boodschap

Oppervlakkig? Neen! Emma Watson zal tijdens haar tour alleen maar merken dragen die diervriendelijk en 'goed'/minder vervuilend voor het milieu zijn. Hiermee wil ze bewustzijn creëren, zodat mensen wellicht geïnspireerd raken 'groene' kleding te dragen en geen of minder massaproductie in te slaan.

In de eerste foto die ze postte droeg Emma een jas van Stella McCartney - die nimmer dierlijke materialen gebruikt - en een trui van Filippa K, waar ze proberen zo milieuvriendelijk te produceren:

Haar tweede outfit kwam van Oscar de la Renta, die in het New Yorkse atelier (dus geen massa of onder bedenkelijke arbeidsomstandigheden) van het modehuis werd gemaakt:

De nieuwste look van Emma Watson komt van Louis Vuitton: een met de hand gemaakte jurk, bestaande uit gerecyclede plastic flesjes. Wow:

Net nu je dacht dat je girl crush op Emma Watson niet veel groter kon worden doet ze dit. Volgen dus. Enne, hollen naar de bioscoop op 29 maart, want dan draait Beauty and the Beast in de Nederlandse bioscopen.