Wie-o-wie gaat het succes van Claire Waight Kellers retro tracksuits en it-bags voortzetten? Het was dé vraag in modeland sinds de aankondiging van Kellers vertrek. De creative director nam afgelopen Parijs Fashion Week nog afscheid met een bang, een show vol op en top Keller-Chloé en een nieuwe range it-bags. Maar haar opvolger, die is nu dus pas bekendgemaakt.

Haar naam? Natacha Ramsay Levi.

Dus toch! De ontwerpster, die bij Louis Vuitton onder Nicolas Ghesquière ontwierp voor de ready-to-wear voor dames en alle leren accessoires als tassen en schoenen, werd al aan alle kanten genoemd als de mogelijke opvolger van Keller. En blijkbaar had men het bij het rechte eind.

instagramView full post on Instagram

Ramsey Levi werkte voor haar job bij Louis Vuitton ook al elf jaar lang samen met Nicolas Ghesquière in zijn tijd bij Balenciaga, waar ze in 2002 als stagiaire begon door koffie te zetten. Tussendoor heeft ze ook voor Acne Studios en Hermés Aan vlieguren geen tekort dus.

Team Chloé laat via een persbericht weten dat Ramsay Levi daarnaast ook 'will embody the spirit of the house founded in 1952 by Gaby Aghion, who wanted to create clothes that allowed women to express their identity.'

Kijk, daar houden wij van.

Ramsey Levi's eerste collectie voor Chloé zal die voor spring/summer 2018 zijn, die in september 2017 in Parijs wordt geshowd.