Het voelt een beetje als Kerst, want vandaag kwam ons ter ore dat een van onze favoriete sneakermerken, Vans, en onze favoriete stijl-crush van het moment, Sasha Lane, elkaar ook wel aardig blijken te vinden. Sterker nog: de twee gingen een samenwerking aan die nu in Urban Outfitters-winkels ligt.

Sasha Lane kun je kennen van haar rol in American Honey (nu in de bioscoop), waarvoor ze zomaar op straat werd gecast (het strand om precies te zijn). Of van dit stylefile dat wij van haar maakten, of van haar kortstondige relatie met American Honey-tegenspeler Shia LaBeouf. Of door haar front row-verschijningen bij Louis Vuitton-shows aangezien ze sinds een tijdje deel uitmaakt van Nicolas Ghesquière's Vuitton-muze-squad.

Nu we het zo op sommen kun je Sasha Lane eigenlijk niet níet kennen.

Over tot de orde van de dag: een samenwerking dus. De actrice bundelde haar krachten met Vans en Urban Outfitters voor een capsulecollectie volledig in haar personal style. Een whooping 23 items - van badslippers tot baseballpetten tot fanny packs. Maar ook kleding met de bekende checkerprint van Vans doet mee en een aantal items met het iconische Off the Wall-logo die zo door kunnen voor collector's items.

'There's something really strong in putting your own style together. It's who you are and that's individual and unique,' vertelde Sasha op de set aan Urban Outfitters. 'I try to go about everything in a very genuine and raw way and I think people are really digging that and gravitating towards that and finding some type of empowerment and that's really neat and is what makes a lot of it worth it.'

Do you dig it? Wij wel. Kijk maar naar onderstaande campagnefoto's. En lees Urban Outfitters' interview met de actrice vooral ook even, hier.

Clothing, Footwear, Photograph, Outerwear, Style, Street fashion, Street, Sneakers, Snapshot, Photography, pinterest
blog.urbanoutfitters.com

Human leg, Bag, Sitting, Comfort, Knee, Thigh, Picture frame, Luggage and bags, Foot, High heels, pinterest
blog.urbanoutfitters.com

Street fashion, Bicycle, Fashion, Beauty, Pink, Vehicle, Cycling, Bicycle part, Outerwear, Human, pinterest
blog.urbanoutfitters.com

Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow, Nose, Black hair, Beauty, Lip, Head, Forehead, pinterest
blog.urbanoutfitters.com

Eyewear, Yellow, Jeans, Clothing, Cool, Denim, Sunglasses, Fashion, Glasses, Textile, pinterest
blog.urbanoutfitters.com

De collectie is sinds deze week te koop. In de winkels en online.