Diors hoofdontwerpster Maria Grazia Chiuri mocht voor het eerst bepalen hoe Jennifer Lawrenceboegbeeld van Dior sinds 2013 – op de gevoelige plaat werd vastgelegd, en koos ervoor de persoonlijke stijl van de actrice te eren.

Het resultaat? Jennifer in een spijkerbroek en statement T-shirt (hét must-have T-shirt van het seizoen weliswaar), met een Dior Bar-jasje, op pumps of ballerina's en met sieraden die de actrice zelf ook zou dragen. Geen opsmuk en glitter en glamour, maar gewoon Jennifer op haar mooist.

Lady Dior

En de prachtige nieuwe wintercollectie van Dior natuurlijk. Waaronder de iconische Lady Dior bag, die Maria Grazia Chiuri een nieuw jasje heeft gegeven. Een bohemian jasje met charms en een versierde schouderband.

De Franse fotograaf Brigitte Lacombe schoot de zwart-witte beelden van Jennifer, onderdeel van Diors 2017 herfstcampagne (de collectie is verkrijgbaar vanaf midden mei). Bekijk hieronder alle beelden:

Sleeve, Trousers, Human body, Collar, Denim, Textile, Photograph, White, Sitting, Style, pinterest
Brigitte Lacombe
Clothing, Dress shirt, Sleeve, Trousers, Collar, Jeans, Sitting, Denim, Shirt, Textile, pinterest
Brigitte Lacombe
Sleeve, Trousers, Collar, Photograph, White, Denim, Sitting, Style, Monochrome photography, Blazer, pinterest
Brigitte Lacombe
Sitting, Photograph, Photography, Black-and-white, Footwear, Stock photography, Portrait, Sketch, Photo shoot, Drawing, pinterest
Brigitte Lacombe

Meer over Maria Grazia Chiuri en haar feministische modestrijd >