Waarschuwing: heel veel ongemakkelijkheid staat je nu op je scherm te wachten. Nicki Minaj was maandagavond één van de sterren die de rode loper van het Met Gala betrad, in een bijzondere outfit van H&M:

Thigh, Clothing, Leg, Fashion, Fashion model, Human body, Human leg, Black hair, Model, Event, pinterest
Getty Images

Er was veel lof voor Nicki Minajs gewaarde look, en ja, ze stond ook op een paar best dressed-lijsten. Tijdens en na het Met Gala gingen er talloze memes, gifs en foto's rond van alle sterren tijdens het grote mode-event, maar daar sluipen meer dan eens ook flink wat foutjes in.

Een fan had een compilatie gemaakt van alle 23 best dressed-lijsten die Nicki Minaj had gehaald gemaakt, die Nicki meteen repostte.

Helaas bleek later echt dat ze deze best dressed-lijsten helemaal niét had gehaald en Nicki moest de post weer snel van haar Instagrampagina verwijderen. Het kiekje gaat echter nog steeds rond:

Clothing, Lingerie, Magazine, Leg, Thigh, Fashion model, Font, Bikini, Advertising, Fashion design, pinterest
Instagram

Om de boel nog ongemakkelijker te maken, postte Rihanna niet veel later op haar Instagrampagina een foto met een compilatie van de best dressed-lijsten die zij gehaald had, met het juiste bewijs. Yikes...

instagramView full post on Instagram

Van: Marie Claire US