Vorig jaar vond de eerste Bread & Butter by Zalando plaats, hét festival omtrent mode, style en cultuur, en ook dit jaar heeft de Berlijn-based webshop weer een groots event op de planning staan. In september (1 t/m 3) vindt de modebeurs plaats, dit jaar met het thema BOLD, in Arena Berlin en om vast een tipje van de sluier op te lichten, vond vorige week in dezelfde stad een heus pre-event plaats.

ELLE was erbij – maar dat had je vast al gespot op Instagram – en niemand minder dan Vivienne Westwood óók. De modeontwerpster en activiste werd geïnterviewd door Jefferson Hack, mede-oprichter van Dazed Media, en woorden doen te kort om haar krachtige statements en uitspraken te omschrijven. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Kijk mee naar de themaonthulling van de 2017-editie van B&&B, de plannen voor deze editie, de knappe Adwoa Aboah (ea) in het praatpanel én Dame Vivienne Westwood in actie. Priceless.

Houd alles omtrent Bread & Butter by Zalando 2017 in de gaten via breadandbutter.com – van de kaartverkoop tot aankondiging van artiesten die acte de présence zullen geven – en zet 1 t/m 3 september vast in je agenda. Dit is er eentje in de categorie 'wil je niet missen'; een festival omtrent mode, style en cultuur.

instagramView full post on Instagram

Blik hier terug op de denderende B&&B-editie, met Gigi Hadid, van vorig jaar >