Goed dat je er bent, want we zoeken misschien wel jou. To the point:

Hearst Netherlands is per begin januari 2018 op zoek naar twee modestagiaires voor het tijdschrift ELLE.

Onze voorkeur gaat uit naar modestudenten (m/v) die graag willen investeren in hun toekomst. Ben jij een harde werker, een echte regelneef, iemand die bovendien creatief is, het overzicht goed weet te behouden (en te creëren), met een groot hart voor mode en een breed referentiekader?

Reageer!

Tijdens je modestage…

  • Assisteer je oa de ELLE fashion editors tijdens hun dagelijkse werkzaamheden op de redactie en op de set;
  • Beheer je oa de modegarderobe en ben je verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande kleding en het contact met verschillende merken en persbureaus;
  • Brainstorm en denk je oa mee over de invulling van de modepagina's.

Stageduur: 6 maanden, fulltime.

Graag reageren vóór 24 december (cv + motivatie), ter attentie van Roos Miedema (roos.miedema@hearst.nl) ovv modestage.

Hearst Netherlands biedt een interessante stage binnen een creatieve, dynamische organisatie met de meest toonaangevende mode- en lifestylebladen van Nederland, zowel qua vorm als qua inhoud. De stagiaire is van begin tot eind betrokken bij het maken van een nummer en wij streven ernaar stagiairs zich ook echt onderdeel van de redactie te laten voelen.

ELLE worden uitgegeven door Hearst Netherlands. De uitgeverij huist in hartje Amsterdam. Onze cultuur is dynamisch en slagvaardig. De medewerkers van Hearst Netherlands worden aangesproken op hun zelfstandigheid en op hun creativiteit waardoor de activiteiten altijd vernieuwend en van een kwalitatief hoog niveau zijn.

10 tips voor op stage >