Van Zalando welteverstaan. We mogen 4 personen blij maken met 200 euro budget om uit te geven bij het online shopwalhalla. En dat is niet alles; twee lucky winners maken ook nog eens kans op 2 all-weekend toegangstickets voor modebeurs slash festival Bread & Butter 2017 by Zalando.

Over B&&B

Ook dit jaar heeft de Berlijn-based webshop weer een groots event op de planning staan. Van 1 t/m 3 september vindt Bread & Butter by Zalando plaats, het festival waar mode, style en cultuur samenkomen, dit jaar met het thema BOLD. Beste excuus voor een weekendje Berlijn.

Op het program staan naast catwalkshows – oa van Viktor & Rolf, G-Star RAW, Jil Sander Navy, Topshop, en The Kooples – ook een bubs muzikale acts en een scala aan lekker eten. Ook heel tof zijn de sprekers, onder wie Vivienne Westwood en Adwoa Aboah. Zorg dat je het eerste weekend van september in de Duitse hoofdstad bent.

De details

Even op een rij: ELLE geeft 4x € 200 Zalando-shoptegoed weg, waarvan twee gelukkige ook nog eens B&&B all-weekend toegangstickets winnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is DIT FORMULIER in te vullen. Fluitje van een cent.

Disclaimer: de actie loopt t/m 13 augustus. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars krijgen automatisch bericht. De te winnen prijs kan niet ingewisseld worden voor geld en/of geruild. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dit beïnvloedt je winkans niet. Door mee te doen met de actie schrijf je je automatisch in voor de ELLE-nieuwsbrief.