Instagram is dé manier om jezelf te presenteren. Door te creëren, poseren, cureren en jezelf te onderscheiden van de rest, speel je jezelf in de ELLE-kijker.

Claire Rose Cliteur

Claire heet ze in het echt, maar op Instagram is ze bekend als Claartje. Tijdens haar studie aan het Amsterdam Fashion Insitute begon ze met het vastleggen van haar leven op Instagram. Inmiddels is het big business voor Claire en neemt ze haar volgers mee naar de mooiste buitenlandse oorden in de meest jaloersmakende outfits. Wil je een afspraak maken met Claire? Dan moet je even wachten. Volgens haar Instagram gaat ze eerst naar London, dan naar Positano, vervolgens door naar Llafranc en ten slotte Ibiza. #goals.

instagramView full post on Instagram

Rochelle Perts

Zangeres Rochelle Perts won ooit X-Factor en timmert de laatste jaren aan de weg in de internationale muziekbusiness. Op Instagram neemt ze je mee in haar coole leven vol optredens, reisjes naar Japan (met roze haar!), fotoshoots, rode lopers en feestjes. En behalve inspirerend en getalenteerd is ze ook nog reuzeknap. En leuk. En stoer.

Jill Megan Kortleve

'Coulda went to school to be a doctor. But I dropped out and chose to be a baller,' staat in de bio van Jill Megan Kortleve, ook wel @Jilla.Tequila. Jill is model – dat is te zien – en neemt alles met een korrel zout. Van hamburger-phonecases tot Harry Potter-exposities tot blote boobs: Jill is having fun. Aanstekelijk.

Lotte Visser

Wie Lotte volgt op Instagram weet dat ze graag avontuurlijke reizen maakt en niet vies is van een feestje. Je zou bijna denken: die Lotte, werkt die ooit? Als je dan ziet dat ze ook nog succesvol model (onder meer als bodydouble van Sylvie Meis!) en stylist is, dan wil je haar bijna negeren van afgunst. Maar niks daarvan is nodig – want van horen zeggen is Lotte de bescheidenheid zelve. Leuk.

Oumayma El Boumeshouli

Een gemakkelijke Instagramnaam heeft ze niet maar je moet er iets voor overhebben om de knappe Marokkaanse Oumayma te volgen. Met de ontelbare high-end modelooks op haar tijdlijn doet ze niet onder voor grote internationale bloggers. Absoluut iemand om in de gaten te houden.

Stem op je favoriet

Je kunt tot 31 augustus HIER je stem uitbrengen voor de ELLE Insta Style Award, en maakt direct kans op 2 toegangskaarten voor de ELLE Style Awards 2017. (Over de deelname en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.)

Met trots presenteren we ook de genomineerden voor ELLE's Personal Style Award 2017, vier bekende vrouwen en – voor het eerst – een man >

Doe de ELLE Style Awards-quiz en ontdek jouw ultieme dancemoves >