Over een paar weken wordt alweer de nieuwe Victoria's Secret Fashion Show opgenomen, dit keer niet in Europa of de Verenigde Staten, maar in Shanghai. Een ware primeur, en ze zijn in de Chinese stad al druk bezig met de voorbereidingen. En tja, dan wíl er nog weleens iets uitlekken.

Taylor en Harry op één podium?

Welke informatie nu is uitgelekt is aardig smeuïg. Want wat blijkt? Exen Harry Styles en Taylor Swift treden dit jaar ALLEBEI op tijdens het lingeriefestijn. Ja heus.

Er werd een werkaanvraag voor de twee gedaan en die gaat as we speak hartstikke viral:

xView full post on X
Text, Font, Document, Paper, pinterest

Uiteraard hebben 'Haylor' fans het even niet meer:

Is het echt waar?

Jep. We kunnen er wel vanuit gaan dat dit staat te gebeuren. Hoe opmerkelijk ook, aangezien Taylor Swift en Harry Styles nou niet echt meer op goede voet met elkaar staan. Maar hé, ze hebben beiden een album te promoten en dan is de Victoria's Secret Fashion Show de plek om dat te doen.

Bovendien twitterde Victoria's Secret-baas Ed Razek onlangs dat-ie bij een concert van Harry Styles was en 'blown away' weer wegging. Hint, hint...

We zullen het binnenkort weten, want medio oktober wordt de beroemde lingerieshow in China opgenomen. Wel even geduld voor alle (bewegende) beelden, want pas op 28 november is-ie op tv te zien.

Nu maar hopen dat Taylor Swift 'I Knew You Where Trouble' uit haar setlijst haalt. Of juist niet...

Black-and-white, Photography, pinterest