Balmain ontwerpt de looks voor de Victoria's Secret Fashion Show 2017

EN er komt een speciale capsulecollectie aan.

Meest gelezen

Over een paar weken wordt de nieuwe Victoria's Secret Fashion Show in Shanghai opgenomen, en speciaal daarvoor duikt Balmains Olivier Rousteing voor het eerst in de wereld van lingerie.

De Franse ontwerper en creatief directeur van Balmain zal de looks voor de Victoria's Secret-show gaan ontwerpen én komt met een heuse capsulecollectie voor het merk, die vanaf 29 november online en in de winkels te shoppen is.

Advertisement - Continue Reading Below

Dit is de eerste keer dat Victoria's Secret voor de befaamde lingerieshow samenwerkt met een modehuis. Volgens insiders zal Balmains Victoria's Secret-lijn bestaan uit looks die 'zowel op de catwalk als in het echte leven werken', en moeten we denken aan klassieke, kanten items en body-conscious silhouetten.

Daarnaast zullen er Balmain X Victoria's Secret-lipsticks komen in talloze kleuren. Olivier Rousteing laat daarover aan de Los Angeles Times weten:

'What was really surprising to me is that I didn't know that creating a lipstick was like creating clothes.'

Kijk, had-ie nog een eyeopener ook.

De Victoria's Secret Fashion Show zal traditiegetrouw weer rond eind november/begin december op tv te zien zijn. Maak je alvast op voor heel wat handkussen.

GIF