Voor de tweede keer op rij heeft Gigi Hadid plaatsgenomen achter de tekentafel voor schoenenlabel Stuart Weitzman. Vorig jaar rond deze tijd verscheen er een shoeboot van de hand van het model, maar dit keer heeft ze iets heel anders voor ons in petto.

Dit najaar lopen we op platte muilen als het aan Hadid en Weitzman ligt. De Gigi-muiltjes, genaamd 'eyelove' en 'eyelovemore', verschijnen 15 november in de schappen en Gigi zal zelf fungeren als gezicht van de campagne – uiteraard; ze staat sinds 2015 al model voor het label.

Platte schoenen dus, iets waar we niet helemaal van opkijken. Afgelopen zomer zagen we Gigi maar wat vaak zonder hakken de straten van New York bewandelen. Vaak aan de hand van vriendje Zayn Malik, die een paar turven kleiner is dan het model.

Gigi Hadid & Zayn Malik in NYC (april 2017)pinterest
Getty Images
Gigi Hadid & Zayn Malik in NYC (april 2017)
Gigi Hadid in NYC (augustus 2017)pinterest
Getty Images
Gigi Hadid in NYC (augustus 2017)

Hoe Gigi's schoeisel er precies uit gaat zien, blijft nog even de vraag. Je kunt je wel al inschrijven voor de limited edition-muiltjes – de kans dat ze binnen no time uitverkopen is vrij groot, dus mocht je interesse hebben, doen!