Met veel (heel veel) geld kun je zoveel Chanel-tassen en -schoenen kopen als je wilt, maar het zorgt niet automatisch voor een lidmaatschap van de nieuwe Chanel Members Only-club.

Afgelopen weekend opende Chanel in New York City's SoHo-wijk de deuren van haar exclusieve nieuwe Members Only-club, de Coco Club. Vijf verdiepingen boven Mercer Street baan je je een weg naar de club, die (heel geheimzinnig) nergens wordt aangegeven. volgens insiders moet je echter zoeken naar een doorman die gehuld is in 'Parisian-chic black'.

Wall, Furniture, Font, Number, Locker, Room, Games, pinterest
Courtesy of Chanel
De kluisjes in de Coco Club.

Wanneer je wordt binnengelaten moet je een gouden lidmaatschapskaart ophalen en wordt er een officieel 'Chanel-portret' van je gemaakt als identificatie.

instagramView full post on Instagram

Daarna mag je de Coco Club gaan verkennen, die er al even fabelachtig uitziet als Chanels modeshows. Zoals je kunt verwachten vind je er talloze dubbele C-logo's op alles en de club is gedrekt in zachtroze.

Room, Furniture, Table, Property, Interior design, Wall, Building, Architecture, Floor, Material property, pinterest
Courtesy of Chanel
De Game Room in de Coco Club.

Wat je er verder kunt doen? Poker spelen, poolen en zelfs ping-pongen. Ook maken ze er uitgebreide cocktails (met Chanel-roerstokjes!) en kun je je tegoed doen aan talloze snacks. De club moet doen denken aan de Members Only mannenclubs van vroeger, maar dan voor iedereen én in het roze. Er is dan ook een zogenoemde 'beauty touch-upkamer' waar make-upartiesten van Chanel je opwachten. Wow.

Pink, Magenta, Room, pinterest
Courtesy of Chanel
De telefoonkamer in de Coco Club

Als kers op de taart is er ook nog een bibliotheek vol met modeboeken en talloze andere kamers die verrassingen huizen. Zo is er ook een numeroloog die je toekomst voorspelt. Hmm...

Building, Room, Furniture, Table, Architecture, Interior design, Chair, Flooring, Floor, pinterest
Courtesy of Chanel
De bibliotheek in de Coco Club.
Red, Pink, Lighting, Room, Ceiling, Architecture, Interior design, Building, Floor, Flooring, pinterest
Courtesy of Chanel
Binnenin Coco Club
Van: ELLE UK