Lang gelee, zo'n anderhalf jaar om precies te zijn, stapte Gigi Hadid wonderschoon een auto uit:

Eyewear, Hair, Sunglasses, Blond, Cool, Lip, Hairstyle, Beauty, Glasses, Nose, pinterest
Getty Images

Ster van de foto is, naast haar prachtige lokken, fris wit shirt en rode lippen, die zonnebril. Die zo-ne-bril!

Niet veel later bleek-ie even knap op Romee Strijds neus:

instagramView full post on Instagram

Ook Kendall Jenner, Miley Cyrus en Rita Ora zijn inmiddels met de bril gezien, en het beste nieuws van dit alles, is dat hij je geen vermogen kost: 88 euro is de prijskaart.

Misschien wel mede daardoor is de bril – The Last Lolita, een samenwerking tussen ontwerper Adam Selman en brillenmerk Le Specs – al een jaar lang binnen no time uitverkocht. Een team inkopers van Net-a-Porter wist aan WhoWhatWear te vertellen dat de bril al een jaar lang in honderden stuks wordt ingekocht, die dan binnen een paar dagen weg zijn.

Afijn; sla je slag, nu Net-a-Porter de bril nog inkoopt, en wees niet bang dat je op dalende hype-piek zit – voor het komende seizoen zagen we nog veel meer ontwerpers die op de extreme cat's eyes-tour gingen. Op dit moment is alleen de grijze en rode versie nog in voorraad, maar hou de site in de gaten voor de zwarte, die vast binnenkort weer komt.

Eyewear, Sunglasses, Glasses, Personal protective equipment, Brown, Goggles, aviator sunglass, Vision care, Beige, Transparent material, pinterest

The Last Lolita grijs, Adam Selman + Le Specs, €88

Eyewear, Sunglasses, Glasses, Personal protective equipment, Red, Pink, Goggles, Vision care, Orange, Material property, pinterest

The Last Lolita rood, Adam Selman + Le Specs, €88