Het schijnt een unicum te zijn: vallende modellen op de catwalk van de Victoria's Secret-show. Een wonder, als je ziet waarmee de modellen aldaar hun rondjes moeten lopen. Kilo's wegende vleugels, meterslange slepen... Die Ming Xi, wij snappen haar wel.

Ming Xi deed namelijk wat iedereen zou doen in een outfit als de hare en hoge hakken op een spekgladde catwalk: een snoekduik maken. Een flinke ook. En Harry Styles was niet in de buurt om haar op te vangen:

youtubeView full post on Youtube

Terwijl het publiek applaudisseerde om haar op te beuren raapte de Chinese zichzelf gracieus weer bij elkaar, waarop ze werd opgevangen door collega-model Gizele Oliveira en daarna lachend doch enigszins gehaast haar ronde afmaakte.

Performance, Entertainment, Performing arts, Fashion, Event, Dancer, Performance art, Stage, Public event, Fashion model, pinterest
Getty Images

De organisatie van de VS-show heeft nog acht dagen de tijd om de show te monteren voordat-ie door miljoenen mensen op 28 november op tv bekeken zal worden, en daarin zal Ming Xi's loopje ongetwijfeld flawless lijken. Maar het internet weet: zelfs Victoria's Secret-modellen zijn dus maar mensen.

En laat iemand nu even een wodka-cola voor die arme meid halen. Heeft ze wel verdiend.

Victoria's Secret 2017: dit zijn alle looks van de runway >

En ook zien: een dansende Harry Styles was het allerbeste van de show >