SPONSORED

Premium warenhuis Hudson's Bay stond al bekend om haar goede service, maar sinds kort kun je er ook terecht voor personal shoppingsessies. En om die nieuwe service feestelijk in te luiden mogen wij zo'n geheel verzorgde shopsessie voor jou weggeven in het filiaal in Amsterdam. Incluis - jawel - shoptegoed ter waarde van € 400 om uit te geven. En je mag gezellig een vriend of vriendin meenemen.

Plus! De allerleukste (en enige, maar dat is omdat ze dus de allerleukste is) shopping editor van ELLE, Dido Mani, zal voor jullie gaan shoppen.

instagramView full post on Instagram

Zo zal de dag er ongeveer uitzien:

> Ontvangst in het restaurant van Ron Blaauw, Nacarat, op de bovenste verdieping met een glas champagne.

> Een persoonlijk gesprek waarin Dido en een personal shopper van Hudson's Bay je het hemd van het lijf vraagt over favoriete merken en andere shopwensen.

> Lunch bij Nacarat.

> ELLE's Dido en de personal shopper gaan instore op zoek naar een minimum van drie compleet gestylede looks.

> Na de lunch word je opgehaald en hangt je set klaar in een gereserveerde pasruimte.

> Onder begeleiding van de personal shopper wordt de set aangepast en gefinetuned.

Heb je op 18 december 2017 nog niets te doen en wil je kans maken op dat shoparrangement samen met ELLE's Dido? Vul dan als de wiedeweerga DIT WINFORMULIER in en zet het alvast op een duimen.

Boutique, Clothing, Clothes hanger, Fashion, Room, Dress, Outlet store, Fashion design, Interior design, Building, pinterest
Building, Architecture, Interior design, Room, Real estate, Furniture, Ceiling, Brunch, Restaurant, Beam, pinterest
Interior design, Building, Architecture, Furniture, Table, Display case, Design, Room, Material property, Ceiling, pinterest

De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Meedoen kan tot 7 december 2017.