Na al dat gesloof in de keuken voor een heerlijk kerstmaal, verdien je een topkado. En waar worden wij nou echt blij van? Juist, van dit schattige konijntje van Karen Hillier.

Karen Hillier is bekend geworden met haar Daddy I want a Pony-riem voor Luella en heeft daarna voor ongeveer heel modeland gewerkt. Denk Marc Jacobs, Stella McCartney en Ferragamo.

GOUD & DIAMANTEN

Kleine meisjes worden groot en dus is het tijd om op eigen benen te staan. Het eerste ontwerp onder eigen naam is een lief konijntje, gevouwen van een achttien karaats gouden paperclip, met diamanten oogje. Kun je je nog een zonder outfit zonder voorstellen?

Het diertje kost € 890 en is te koop bij Dover Street Market, de Matches boetiek in London en bij Colette in Parijs. Komt goed uit, want je ging toch net die kant op met de feestdagen. Of shop online bij Colette >

Heeft het konijn je hart niet veroverd? Ga dan voor het Hermès memoryspel of het Prada boek.

PS - Een kado dat een liefhebbende vriendin onder je kerstboom kan leggen is de Cristal Boréal ketting van Dior Beauty. De met Swarovski-kristal bezette ketting kost maar € 54 en is te bestellen bij Bloomingdale's via USunlocked.com. Leuk detail: binnen in de hanger vind je lichtroze lipgloss.