Het zit zo. Tommy Hilfiger denkt met ons mee (dank u) en komt met een bijzonder slimme actie om mannen te behoeden voor Valentijns-miskopen. Je surft naar de website - www.tommy.com/valentine -, kiest zélf een zwoel setje of ander leuks uit in de juiste maat (!), kleur, pasvorm, etc., en geeft je lief vervolgens een smeulend voorproefje.

Nou ja, voorproefje... Eigenlijk de ultieme hint, in de vorm van een video, dat hij dít vooral moet aanschaffen om zelf een, ehm, leuke Valentijn te hebben. Beter dan bloemen, sexier dan smeltende chocolade, zeggen wij.

BODYWEAR
Om vast in in de stemming te komen, je vindt in de Tommy Hilfiger Bodywear collectie onder meer het Maryland Jumpsuit (must-have in ELLE februari!). 'n Kittig huispak voor luilakken die relaxen in stijl. Accentueert de juiste vormen en is verkrijgbaar in chique rood.

Of what about de Amy Padded Balcony Bra, in combinatie met een brazilian broekje of string? Gemaakt van zijdezacht kant met contrasterende bloemen en verstelbare bandjes met kleine strikjes. Lieflijk...

Ga dus snel naar www.tommy.com/valentine en shop!