De Speedo. Je weet wel: dat strakke zwembroekje waarin je alles (!) kunt zien. Het broekje dat een atleet goddelijk staat, maar waarin je eigen geliefde wellicht wat minder goed uitkomt. Het ding dat nog net niet zo klein is als jouw string. Dát ding is nu retepopulair.

Waarbij de woordspeling weer briljant is, dank u.

De beste bikini's vind je overigens hier >

Bewijs! Volgens the Telegraph is er in the UK is er een duidelijke verkoopstijging te zien van 21 procent bij Debenhams. De verkoop is zelfs verdubbeld bij John Lewis en bij webshop Ciao meldden ze dat er een stijging van 400 procent is van de hoeveelheid keer dat er naar een Speedo is gezocht.

Slimmeriken wisten het natuurlijk al lang: de trend is een gevolg van Sex and The City deel 2, waarin het Australische footballteam gehuld in Speedo's bij het zwembad staat.

Kijk. Lieve mensen. Realiseer u alstublieft dat dit dus leden van het Australische Football Team zijn. Met Professionele Lichamen.

Indien man/vriend/kennis niet bepaald een professioneel lichaam heeft, probeer er dan alles, maar dan ook werkelijk alles aan te doen dat de Speedo in huis geraakt. Of erger: op het strand.

Mocht je wel een goddelijk strak manspersoon aan je zij hebben: een Speedo shoppen doe je o.a. bij de Bijenkorf >

Mannen in zwembroek zien? Kijk 'ns naar deze stylefile >