Bij Winkeldochters.com vind je meer dan 1500 vintage kledingstukken en accessoires van o.a. Chanel, Prada, Marni, Miu Miu, Comme des Garcons, Etro, Dolce & Gabbana en nog veel meer labels.

Maar omdat live shoppen ook gewoon heel fijn blijft opent Winkeldochters op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli een winkel in Maastricht.

Com wordt kom! Om je shoptrip goed te plannen, heeft Winkeldochters.com een printbare plattegrond met persoonlijke tips op de website gezet. En wie in Maastricht meer dan 250 euro besteedt, krijgt de helft van haar treinkaartje vergoed. Bezoekers van de website maken bovendien kans op een zonnebril van Chanel.

Maak ook kans op een flitsende ELLE WK-panty >

WIE ZIJN WINKELDOCHTERS
Winkeldochters.com wordt gerund door Anne en Lieve Hayen, dochters van modeonderneemster Kiki Niesten (met ook een winkel in Maastricht). Anne en Lieve zullen tijdens Winkeldochters LIVE zelf de tijdelijke winkel bemannen. Winkeldochters.com is in december 2009 online gegaan en organiseert regelmatig innamedagen op verschillende locaties in Nederland. De collectie verandert dus regelmatig!

Mee met ELLE's Botenparade? Maak nu kans op kaarten >

WINKELDOCHTERS LIVE! WAAR EN WANNEER

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli

Rechtsstraat 48 (vlak bij het station)

www.winkeldochters.com