Pure decadentie wat de klok slaat. De nieuwste horloges van Fendi komen met een briljant snufje. Letterlijk. Als eerste horloge ooit kun je nu de kleur van de (half)edelstenen op de wijzerplaat veranderen.

Kies bij een cocktailpartijtje voor ‘n klassiek horloge met neutrale stenen. Festival? Hop, vrolijk ‘m op funky gekleurde edelstenen.

Hoe kom je erop, vraag je je dan natuurlijk af. Volgens de creatief directeur van Fendi, Silvia Venturini, wilde het Italiaanse luxemerk een tijdloos horloge maken met een futuristisch accent.

Verder zijn de klokken gebaseerd op de juwelen die de aristocratie vroeger in Rome droegen. Die waren allemaal uniek en werden helemaal aangepast aan ieders persoonlijkheid.

ROTERENDE STENEN
Het Fendi-horloge kun je dus helemaal aanpassen aan je smaak. Een soort do-it-yourself-klok dus. Naast de kleurenparade, biedt Fendi keuze uit drie edelstenen voor elk uur van de wijzerplaat. (Beetje jammer: de diamant bij de 12 zit vast.)

Oja, en de edelstenen bij elk nummer roteren. Zodra je aan de linkerkroon draait, draaien de edelstenen mee. Lees: je hebt weer een andere kleurcombinatie. Tja.. ze heten niet voor niets Crazy Carats.

Het Italiaanse Cavalli viert trouwens feest! >

De horloges van Fendi liggen vanaf begin oktober in de winkels en kosten, afhankelijk van de grootte van het klokje, tussen de € 1.952 en € 12.200.