SPONSORED

Wat moet de wereld zonder vrouwen? Niks. En wat moet de modewereld zonder vrouwen? Nada! Ontwerpster Marlies Dekkers laat zich dan ook graag inspireren door krachtige, vrouwelijke iconen van toen en nu.

Ook de nieuwste collectie van de ontwerpster is geïnspireerd op een muze. Deze herfst/winter is dat godin Pallas Athena. 'De belichaming van vrouwelijke intelligentie, de uitdrukking van goddelijke schoonheid, maar bovenal de godin van de strategische strijd. Pallas Athena is de godin van helden en heldinnen. Deze vrouw verliest nooit. Ze is doortastend, slim en glorieus,' aldus Marlies Dekkers.

De designer wil juist dat deze slimme en sensuele godin ons inspireert. 'Terwijl we er geweldig uitzien, uiteraard.' Hashtag Feminine Feminist.Klinkt goed toch? Hier vast een voorproefje van de nieuwste lingerie. Wij krijgen al een zelfvertrouwen-boost van het kijken naar deze knappe setjes.

Clothing, Hairstyle, Shoulder, Strapless dress, Joint, Waist, Brassiere, Fashion model, Dress, Beauty,
Black Key setje van Marlies Dekkers
Sleeve, Shoulder, Joint, Formal wear, Style, Fashion model, Costume design, One-piece garment, Waist, Fashion,
Florence lingerie van Marlies Dekkers

Nog meer zien? Dat wordt nu extra makkelijk met de nieuwste Marlies Dekkers-app. Kun je lekker door het digitale lookbook bladeren en de ontwerpen in detail bekijken. Downloaden dus!