Maak kans op deze geweldige Pandora-sieradenset twv € 227

Schitteren doe je zo.

SPONSORED

As seen in ELLE december: deze set van sieradenmerk Pandora. Om met Kerst én de rest van het jaar like a diamond te shinen. De sterlingzilveren ketting (twv € 89), ring (twv € 59) en oorhangers (twv € 79) zijn bezaaid met sprankelende stenen, dus opvallen is gegarandeerd!

Gewoon doen

Pandora staat bekend om zijn vakmanschap (alle stenen worden met de hand gezet), kwaliteit (want echt sterlingzilver, geen verguld laagje) en sociale verantwoordelijkheid (want gerecycled materialen en minimale milieubelasting). Een sieraad van Pandora gaat bovendien een leven lang mee, en draag je met trots en op je eigen manier. Pandora's motto is DO, als in: do everything you want to do, laat je niet tegenhouden, val op, pak uit, ben de beste versie van jezelf, turn your can'ts into cans and your dreams into plans. En een mooi sieraad dragen is natuurlijk altijd een do.

Advertisement - Continue Reading Below

Winnen!

Tip voor de kerst: zet deze set op je verlanglijst, koop 'm voor jezelf of zorg dat je hem wint. Klik hier om daar kans op te maken.

Disclaimer: Deze actie loopt t/m 12 december 2017. Winnaars krijgen automatisch bericht, over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor (contant) geld.