Soms heeft 'iets' ineens een moment. Zoals croptops. Of bomberjacks. Zaak is dan om er als een van de eersten bij te zijn, dus daarom, van mij voor jou, alvast dé sneaker die je nu moet gaan inslaan.

De nieuwe trend dook een paar weken geleden plots op. Een revival van Adidas, waar al veel fans om hadden gevraagd: de suède sneaker. Kate Moss droeg 'm jaren geleden - nog in haar 'it' dagen - en ze waren toen niet aan te slepen. Dat lijkt nu weer te gaan gebeuren:

instagramView full post on Instagram

Zijn ze niet cool?! Waar Adidas Kate Moss weer vroeg om de iconische schoen aan te prijzen, schakelt Puma de hulp in van Kylie Jenner. Het boegbeeld van 't sneakermerk schittert in twee nieuwe campagnefoto's en wat meteen opviel: óók hier wordt de sneaker nieuw leven ingeblazen. Compleet met retro styling (Kylie is haast onherkenbaar...):

De Puma Suede lag voor het eerst in de schappen in 1968, en voor de campagne met Kylie wilden ze de hiphop scene van de jaren 80/90 vangen (que de Snapchat-meezingers van Kylie):

Kylie Jenner werd de laatste tijd al verdacht veel op de suède Puma's gespot, en da's dus geen toeval. Oh, de kracht van een celebrity ambassador. Is het nu afwachten welke suède mooierd dé grote hit gaat worden; die van Adidas of die van Puma. Het is een lastige. Als we één ding weten is dat Kylie Jenner letterlijk alles over de toonbank kan laten gaan (hállo overpriced Lip Kits!), maar Adidas is met Kanye West en de Stan Smith natuurlijk hotter dan ooit. Puma heeft echter ook Rihanna... Close call. Wie wil er een wedje wagen?