SHOPPING

Zon, zee, strand en briljante vakantieoutfit: Kate Moss (gespot op Ibiza met beau Jamie Hince) doet het voor – jij hoeft alleen je koffer nog te pakken.

Ook deze bikini’s en badpakken verdienen een plekje in je bagage >

Diane Kruger doet het maar weer eens voor: zo draag je stijlvol een jumpsuit in zomers wit. Tip: koop ’m niet te strak en stijl af met minimale accessoires.

Meer van een tweedelig pak? Dan word jij hier helemaal blij van >

Ben jij niet zo van de afgeknipte spijkerbroeken, te krappe croptops en afgetrapte gympies? Zo ga je wat stijlvoller dat festivalterrein op.

Meer inspiratie voor de cleane hippie-look >
 

Voor als je er even geen zin in hebt, je benen/knieën sowieso liever niet laat zien, het voor je werk niet zo chic is, of wát je reden ook is. Fris gekleed de zomer door hoeft heus niet in korte broek of mini-jurk. Zie hier: 5 manieren om lekker luchtig in het lang de deur uit te gaan, met de nodige inspiratie hoe je die pantalon/maxi-jurk/rok kunt dragen.

Doe er meteen een van deze koele zomerkapsels bij >

catwalkfoto's: IMAXtree

Chokers zijn alweer even terug van weggeweest, maar wie het écht goed wil doen, draagt ze nu met een open voorkant. De choker, maar dan achterstevoren dus eigenlijk. Lily, Olivia en kornuiten doen het voor. Shop meteen je eigen exemplaar!

En deze kettingen kunnen dan juist weer je rug op >

Foto’s: WireImage

Chic of casual, los of strak – zo draag jij ELLE’s key item van augustus: het mannenpak.

Te warm voor creativiteit? Redactiefavoriet Alexa Chung loopt er zelfs in de zengende hitte nog immer stijlvol bij. Kopiëren die handel!

Pssst… Check ook snel ELLE’s augustusnummer met alle in’s & out’s over het Britse stijlicoon >

Van de immer welkome instap-espadrille tot een gympie- of slippervariant; dit zijn de exemplaren die wij ASAP aan onze garderobe willen toevoegen.

Mix ze met één van deze perfecte blikvangers >