SHOPPING

Omdat die grijze lucht best wat kleur kan gebruiken.

Wie een beetje naar buiten heeft gekeken de afgelopen dagen bespeurde een overwegend grijze lucht met flinke buien tussendoor. Bah. Wat in de wereld doe je aan als je je naar buiten waagt? Want een regenpak is natuurlijk onacceptabel, maar je wilt je spiksplinternieuwe najaarsjas niet laten verpesten. Hulde aan de comeback van het kekke regenjasje. Dit seizoen mag-ie niet ontbreken op je shoplijst. We waren zo vrij om wat opties op een rij te zetten.

Breng in één klap je najaarsgarderobe op orde >

Misschien wel de beste onder de jassentrends dit seizoen: de gewatteerde jas. Want: heerlijk warm, zonder dat er een Michelin-mannetjes-effect hoeft op te treden, zo bewezen Christian Wijnants, Miu Miu en Stella McCartney al op de catwalk. Doe gauw shopinspiratie op met deze webshoptips en zorg dat je gebeiteld zit voordat het kwik onder de tien graden schiet.

Niet jouw ding? Hier vind je nog 8 jassentrends voor dit najaar >

Ben je al flink bezig om je garderobe klaar te stomen voor dit najaar? Naast de items die dit seizoen absoluut niet mogen ontbreken (beatle boots! een rugtas! grafische prints!) is er natuurlijk nog genoeg moois wat je ook gewoon wilt hebben. Dit zijn de knapste nieuwe binnenkomers uit onze favoriete webshops.

Even voorstellen: dit zijn dé jassen voor dit najaar >

De alom bekende Chelsea boot én zijn broertje, de Beatle boot (bedacht door de Beatles die er een Cubaanse hak onder droegen), zijn je twee beste vrienden deze winter. Extra punten voor een sok in een kekke herfstkleur die er bovenuit piept. Dit zijn onze 8 favorieten die online te koop zijn.

En ook met deze 5 andere schoenen wil je gezien worden dit seizoen >

Nieuw van Triumph: de Magic Wire bra – en magic it is (wij deden alvast de proef op de som).

Stella McCartney en Canon lanceren een exclusieve cameratas.

Hoog, hoger, hoogst, luidt het devies wanneer je op laarzenjacht gaat dit najaar. Hoewel een kek enkellaarsje ook niet mag ontbreken in je herfstgarderobe, sla je met een stevige boot tot aan de knie (en dan bedoelen we dus: tot aan de knie, niet halverwege de kuit) precies de plank raak dit seizoen.

En nog 5 andere schoenen waar je nu mee scoort >

Bah, die regen van vanochtend. En nu de herfst in volle gang is kunnen we dat helaas wel vaker verwachten. Wil je de eerste najaarsbuien toch fraai trotseren? Geen probleem. We zochten wat fijne items voor je en ha, je hoeft niet eens de deur uit om ze te kopen.

Je kast klaarstomen voor komend seizoen doe je zo >