SHOPPING

Een opmerkelijke bikini waarmee je niet alleen de aandacht trekt, maar ook nog iets anders goeds doet.

De herfst is alweer een weekje oud, dus het wordt toch écht tijd om na te denken over je najaarsgarderobe. Om je op weg te helpen selecteerden we vast de tien mooiste nieuwe items van deze week. Shopze!

Maak je look af met één van DE kapseltrends voor deze winter >

Nieuw: de Promesse-collectie van Baume & Mercier.

Een blijvertje voor in de najaarsgarderobe: de boyfriend jeans. Afgelopen seizoen onze festivalfavoriet en voor het najaar in een nieuw jasje; van patchwork tot gatenkaas. We zetten de tien knapste exemplaren voor je op een rij, want met deze horde aan verschillende stijlen, komt deze forse broek nog lang niet onze neus uit.

Dit wil je deze week nog kopen >

Want deze willen we dus hebben.

Na al die zon is het weer een tikkie frisser. Toch je zomerse items nog even door dragen? Dat kan, kijk maar naar deze fijne look uit Londen. En nog beter: je kunt hem lekker vanuit je luie stoel kopiëren, kwestie van klikken en kopen maar.

Sponsored by: TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Beeld: IMAXtree

De Moschino spring/summer 2015-capsulecollectie is morgenvroeg al(!) verkrijgbaar via Stylebop.com.

Het geheim achter een perfecte garderobe? De juiste basics. En met het najaar voor de deur wordt het hoog tijd om eens na te denken over je laarzencollectie. Van casual plat tot chic met een flinke hak, met een goede laars kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. We zetten vijf onmisbare modellen voor je op een rij.

Ook zo'n tijdloze voor dit seizoen >