SHOPPING

De Moschino spring/summer 2015-capsulecollectie is morgenvroeg al(!) verkrijgbaar via Stylebop.com.

Het geheim achter een perfecte garderobe? De juiste basics. En met het najaar voor de deur wordt het hoog tijd om eens na te denken over je laarzencollectie. Van casual plat tot chic met een flinke hak, met een goede laars kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. We zetten vijf onmisbare modellen voor je op een rij.

Ook zo'n tijdloze voor dit seizoen >

Zin in die Londense look? Ha. We hebben deze knappe look voor je onder het kopieerapparaat gelegd. Hoef jij alleen nog maar te klikken en kopen.

Sponsored by: TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Beeld: Imaxtree

Met dat lekkere weer deze week heb je natuurlijk geen zin om met najaarsitems in oververhitte paskamers te staan. Komt dat even goed uit, want wij hebben de tien knapste nieuwe binnenkomers uit onze favoriete webshops voor je op een rij gezet. Je klikt ze linea recta vanaf je luie (terras)stoel naar je winkelmandje. Shopze!

Wel zin in een shopsessie? Check deze pop-upstore >

Hard toe aan een fikse shopsessie dit weekend?

Het is weer een nieuwe week en dat betekent een flinke bups nieuwe binnenkomers in onze favoriete webshops. We selecteerden de allermooiste items om je garderobe klaar te stomen voor het najaar, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon nu al dragen.

Rechtstreeks uit New York: 12 Basic outfits om meteen te kopiëren >

Je zonnebril was nog nooit zo blij, want vanaf nu krijgt-ie met Waves & Wings z’n eigen accessoires.

Want: kasjmier én verkrijgbaar in twintig(!) kleuren.