SHOPPING

Noem het een zomerjas of voorjaarsjas, noem het een tussenjas; één (of twee) van deze coats hoort thuis in je zomergarderobe – van tijdloze klassiekers (het leren bikerjack en de Britse trenchcoat) tot trendgevoelige exemplaren (de pastelroze mantel en de kimono). Shopze.

Inspiratie! De mooiste zomerjassen van het nieuwe seizoen op de catwalk >

Wie-o-wie spotten we daar in die lekkere bordeauxrode leren broek? Het is niemand minder dan Jessica Alba.

Plat & mannelijk, de puntige pump, de downdressing sneaker, de nieuwe plateau, de hoge sandaal en de hippe gezondheidsslipper; met deze zes type schoenen kom je dat voorjaar wel door. Klik, kijk en kopen maar.

15 stijltips met-zonder-sokken >

Streetstylebeeld: IMAXtree & Rex Features

Boho anno 2014 is cleaner en netter dan voorheen. Kijk de kunst af van de immer stijlvolle Chloë Sevigny.

Zo rock je de etnische zomertrend >

Je kunt er niet omheen dit voorjaar: de kimono is hot! Shop nu meteen jouw eigen Japanse gewaad. Voor iedere prijsklasse wat wils.

In 1 klap op de hoogte: DIT ga je dragen deze zomer >

Catwalkfoto: Dries Van Noten - IMAXtree

Onmisbaar in ieders gaderobe en een regelrechte klassieker: de Bretonse streep. Het liefst natuurlijk als top, T-shirt of sweater. Daarom onze 10 favorieten uit de webshops op ’n rij.

Ook het uniformjasje mag niet ontbreken in je garderobe >

Van kogelronde hippie-shades tot ronduit retro; dit zijn tien must-have monturen van tien van onze favoriete merken, die je direct in je winkelmandje kunt mikken.

Dit zijn de 10 grote stijlregels die jij deze zomer gaat volgen >

Deze sweaters zijn te mooi voor op de bank. Je draagt ze op een kokerrok, doet er wat fijne sieraden bij en húp, hooggehakt de hort op!
   
Groot scoren met kleine sieraden: shop direct onze favorieten