SHOPPING

Je kunt er niet omheen dit voorjaar: de kimono is hot! Shop nu meteen jouw eigen Japanse gewaad. Voor iedere prijsklasse wat wils.

In 1 klap op de hoogte: DIT ga je dragen deze zomer >

Catwalkfoto: Dries Van Noten - IMAXtree

Onmisbaar in ieders gaderobe en een regelrechte klassieker: de Bretonse streep. Het liefst natuurlijk als top, T-shirt of sweater. Daarom onze 10 favorieten uit de webshops op ’n rij.

Ook het uniformjasje mag niet ontbreken in je garderobe >

Van kogelronde hippie-shades tot ronduit retro; dit zijn tien must-have monturen van tien van onze favoriete merken, die je direct in je winkelmandje kunt mikken.

Dit zijn de 10 grote stijlregels die jij deze zomer gaat volgen >

Deze sweaters zijn te mooi voor op de bank. Je draagt ze op een kokerrok, doet er wat fijne sieraden bij en húp, hooggehakt de hort op!
   
Groot scoren met kleine sieraden: shop direct onze favorieten

Willen we hebben: de exclusieve kristallen van Swarovski en Maison Martin Margiela.

Heb jij ook het idee dat IEDEREEN gaat trouwen dit jaar? Dat vráágt om een paar prachtige basics die je bruiloft-na-bruiloft (ongemerkt) kunt recycelen. We nemen een voorbeeld aan Poppy Delevingne.

Sponsored by Cartier

#ELLEloves: Nanushka, het (in Nederland) nieuwe label om in de gaten te houden. Of beter: meteen iets van aan te schaffen. We vertellen je graag waarom. En ook de dame achter dit Hongaarse label doen een duit in het zakje. Als je dan niet overtuigd bent…

Ken je K-Way nog? En het Parijse Maje? Mooi zo, want die twee namen mag je deze maand zéker niet vergeten.