SHOPPING

Voor als je er even geen zin in hebt, je benen/knieën sowieso liever niet laat zien, het voor je werk niet zo chic is, of wát je reden ook is. Fris gekleed de zomer door hoeft heus niet in korte broek of mini-jurk. Zie hier: 5 manieren om lekker luchtig in het lang de deur uit te gaan, met de nodige inspiratie hoe je die pantalon/maxi-jurk/rok kunt dragen.

Doe er meteen een van deze koele zomerkapsels bij >

catwalkfoto's: IMAXtree

Chokers zijn alweer even terug van weggeweest, maar wie het écht goed wil doen, draagt ze nu met een open voorkant. De choker, maar dan achterstevoren dus eigenlijk. Lily, Olivia en kornuiten doen het voor. Shop meteen je eigen exemplaar!

En deze kettingen kunnen dan juist weer je rug op >

Foto’s: WireImage

Chic of casual, los of strak – zo draag jij ELLE’s key item van augustus: het mannenpak.

Te warm voor creativiteit? Redactiefavoriet Alexa Chung loopt er zelfs in de zengende hitte nog immer stijlvol bij. Kopiëren die handel!

Pssst… Check ook snel ELLE’s augustusnummer met alle in’s & out’s over het Britse stijlicoon >

Van de immer welkome instap-espadrille tot een gympie- of slippervariant; dit zijn de exemplaren die wij ASAP aan onze garderobe willen toevoegen.

Mix ze met één van deze perfecte blikvangers >

Je vakantie geboekt en geen rooie cent meer over? Geen nood! We hebben 10 toppers van badpakken en bikini’s voor je bij elkaar geshopt, ónder de € 50.

Shop ook een paar must-have espadrilles voor de zomer >

Lieve zon, begrijp ons niet verkeerd: we houden van je. Heel veel zelfs. Maar om je een klein beetje uit onze ogen te houden shinen wíj graag met één van deze hippe hulpstukken.

In één klap klaar voor de hitte: 16 zomerjurken onder de honderd piek >

Lowlands-kriebels te pakken? Lees snel verder.