SHOPPING

Hup Holland hup! Eerlijk is eerlijk, vanavond wil ook jij het legioen supporten. Maar, dan wel in stijl. We helpen je op weg met tien tijdloze oranje items waar je ook ná het WK nog blij van wordt.

Dit jurkje ga je tijdens het WK overal zien >

Beyoncé Knowles, January Jones en ook Margot Robbie zijn gespot in exact hetzelfde gestreepte jurkje van Topshop.

Bag ladies, wees gewaarschuwd. Dit beeld kan een grote leegte in de portemonnee veroorzaken.

Marni ging de samenwerking aan met drie bijzondere kunstenaars en het resultaat is nóg kleurrijker en vrolijker dan we van het modehuis gewend zijn.

Blake Lively staat weer volop in de spotlights en naast haar jaw dropping rodeloperoutfits weet de blondine zich ook in haar vrije tijd on trend te kleden. Gespot in de straten van New York deze week: Blake in zwarte dungarees, afgemixt met Oxford-stappers en mooie basic accessoires. Een pluim voor Blake’s streetstyle!

Bekijk hier de mooiste foto’s van Blake (in Chanel Haute Couture) op de rode loper van het Cannes Film festival 2014 >

Of je nou van een simpel streepje houdt of ananassen all over, van een eenvourige katoenen maxi of sexy cut outs; tussen deze zomerjurken zit sowieso een lievelings voor jou.

Ga dit jaar voor grafische en exotische prints op je badpak of bikini. Wij deden het voorwerk en shopten de 16 mooiste exemplaren met triangel- of haltertop voor je bij elkaar.

Zet daarbij één van deze sunnies op je neus >