SHOPPING

Duik in het diepe met deze 17 blikvangers uitgevoerd in surfpakkenstof neopreen.

Nog zo’n trend die doet verlangen naar vakantie: de palmboom >

Van fijne basics tot een statement shirt als blikvanger; gouwe ouwe het T-shirt is ook – correctie: vooral – dit seizoen niet weg te denken uit je garderobe. In ELLE juni daarom een ode aan deze klassieker, en hier shop je één van onze 15 favorieten van dit moment direct uit de webshops.

Ook zien: 21 nieuwe manieren om denim te dragen >

De meest veelzijdige stof ooit: denim. Wij zijn er dol op (ELLE's Denimbijbel al in huis gehaald?). Speciaal voor mede-blauwbloedigen: 21 anders-dan-anders denimitems, die je direct in je winkelmandje kunt mikken.

Ook zien: zo draag je denim à la Solange Knowles >

Gespot in de straten van New York: Alexa Chung in crème-witte Ganni-tuinbroek. Willen.wij.hebben!

En daar komt geen tropisch eiland aan te pas. Palmbomen zijn namelijk o-ve-ral deze zomer; in je huis, om je hek, op je shirt... Dit zijn de onze favorieten, van € 6 tot € 600.

Voor bij je palmboom: een razendknappe zonnebril >

Jawel, door uw ELLE-redactie verkozen tot DE ideale festival-jeans: de baggy boyfriend. Dit zijn de beste baggy's die je nú online kunt scoren.

Ilja Visser heeft haar Ready to Fish-winkel van top tot teen vernieuwd.

Tuinbroeken, ja. Nadat een handjevol celebs het comfortabele broekje (vorig jaar al) had aangetrokken, beleeft de dungaree (klinkt wat chiquer) deze zomer haar hoogtepunt op straat. Dus hebben we het web voor je afgespeurd naar de allerknapste, allesbehalve standaard tuinbroeken van het moment.

Zó draag je de hit van het seizoen 6x anders >