LOOK OF THE WEEK

Zon, zee, strand en briljante vakantieoutfit: Kate Moss (gespot op Ibiza met beau Jamie Hince) doet het voor – jij hoeft alleen je koffer nog te pakken.

Ook deze bikini’s en badpakken verdienen een plekje in je bagage >

Diane Kruger doet het maar weer eens voor: zo draag je stijlvol een jumpsuit in zomers wit. Tip: koop ’m niet te strak en stijl af met minimale accessoires.

Meer van een tweedelig pak? Dan word jij hier helemaal blij van >

Te warm voor creativiteit? Redactiefavoriet Alexa Chung loopt er zelfs in de zengende hitte nog immer stijlvol bij. Kopiëren die handel!

Pssst… Check ook snel ELLE’s augustusnummer met alle in’s & out’s over het Britse stijlicoon >

Een dikke vette pluim voor Emma Watson; tijdens de coutureshow van Valentino verscheen de Britse schone op chic in een tweedelig kanten ensemble – met croptop – en op rode pumps. Emma maakte haar look af met een rockin’ bikerjack. Het bewijst dat een goed leren bikerjack dus een must in ieders garderobe is. Daarom op een rij: zeven zwart leren must-have bikerjacks.

We zitten middenin het festivalseizoen. WAT trek je aan? Kijk de kunst af bij één van de beste festivals van het jaar: Glastonbury! Het wemelt er van de celebs in de meest kekke festivaloutfits, zo ook Suki Waterhouse. Kijk, klik en kopieer.

Queen van Glastonbury: Kate Moss – haar stijl door de jaren heen >

Blake Lively staat weer volop in de spotlights en naast haar jaw dropping rodeloperoutfits weet de blondine zich ook in haar vrije tijd on trend te kleden. Gespot in de straten van New York deze week: Blake in zwarte dungarees, afgemixt met Oxford-stappers en mooie basic accessoires. Een pluim voor Blake’s streetstyle!

Bekijk hier de mooiste foto’s van Blake (in Chanel Haute Couture) op de rode loper van het Cannes Film festival 2014 >

Sportswear op straat dragen moeilijk? Helemaal niet! Leigh Lezark doet het voor, en ook wij helpen een handje. Hier ga geheid je punten mee scoren.

Zo style je slip-ons 6x anders >

Eindelijk een look waarmee je zó van de rode loper door kan naar de Frozz. Dat wil zeggen; als je 'em on a budget bij elkaar shopt. Vandaar in deze look of the week: de rodeloperoutfit van Amber Heard @ Cannes 2014 voor minder dan € 155. Feestje, anyone?

PS Als jij niet terugdeinst voor het gevaar van een kwak frozen yoghurt op je designerrok of plakkerige accessoires van het kaliber Victoria, dan is dit vast meer iets van jouw gading >

Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Beeld: Wireimage