SHOPPINGS

Voor als je er even geen zin in hebt, je benen/knieën sowieso liever niet laat zien, het voor je werk niet zo chic is, of wát je reden ook is. Fris gekleed de zomer door hoeft heus niet in korte broek of mini-jurk. Zie hier: 5 manieren om lekker luchtig in het lang de deur uit te gaan, met de nodige inspiratie hoe je die pantalon/maxi-jurk/rok kunt dragen.

Doe er meteen een van deze koele zomerkapsels bij >

catwalkfoto's: IMAXtree

Chokers zijn alweer even terug van weggeweest, maar wie het écht goed wil doen, draagt ze nu met een open voorkant. De choker, maar dan achterstevoren dus eigenlijk. Lily, Olivia en kornuiten doen het voor. Shop meteen je eigen exemplaar!

En deze kettingen kunnen dan juist weer je rug op >

Foto’s: WireImage

Chic of casual, los of strak – zo draag jij ELLE’s key item van augustus: het mannenpak.

ELLE's stilisten doen voor hoe je een pak draagt >

Van de immer welkome instap-espadrille tot een gympie- of slippervariant; dit zijn de exemplaren die wij ASAP aan onze garderobe willen toevoegen.

Mix ze met één van deze perfecte blikvangers >

Je vakantie geboekt en geen rooie cent meer over? Geen nood! We hebben 10 toppers van badpakken en bikini’s voor je bij elkaar geshopt, ónder de € 50.

Shop ook een paar must-have espadrilles voor de zomer >

Lieve zon, begrijp ons niet verkeerd: we houden van je. Heel veel zelfs. Maar om je een klein beetje uit onze ogen te houden shinen wíj graag met één van deze hippe hulpstukken.

In één klap klaar voor de hitte: 16 zomerjurken onder de honderd piek >

Kantoorbaan en géén airco? Zo hou je het van 9 tot 5 lekker koel en toch een beetje chic en professioneel.

En daarna? Slippers aan en één van deze fantastische terrassen op >

Eén van de grootste uitdagingen met dit weer? Er leuk uitzien, zonder dat je van alles uit de kast moet trekken. Zie daar: 16 zomerjurken waarmee je met minimale inspanning maximaal effect bereikt én waarin je vanuit je werk zo door kunt naar terras.

Meer inspiratie: wat trek je aan naar je werk in de hitte? >