SHOPPINGS

Zin in die Londense look? Ha. We hebben deze knappe look voor je onder het kopieerapparaat gelegd. Hoe jij alleen nog maar te klikken en kopen.

Sponsored by: TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Beeld: Imaxtree

Mogen we even uw aandacht voor de beste winterschoenen uit de stal van het Spaanse label UNISA? Negen paar totaal, met in de selectie knappe laarzen, enkelbooties, stoere shoeboots en kittige pumps. Bij alle negen is, zoals het UNISA betaamt, stijl en mode gecombineerd met comfort. Want hé, je moet er ook een beetje op vooruit komen, nietwaar? 

Meteen shoppen – en als je dan toch bezig bent; scoor er meteen een handtas van UNISA bij.

(advertorial)

Met dat lekkere weer deze week heb je natuurlijk geen zin om met najaarsitems in oververhitte paskamers te staan. Komt dat even goed uit, want wij hebben de tien knapste nieuwe binnenkomers uit onze favoriete webshops voor je op een rij gezet. Je klikt ze linea recta vanaf je luie (terras)stoel naar je winkelmandje. Shopze!

Wel zin in een shopsessie? Check deze pop-upstore >

Het is weer een nieuwe week en dat betekent een flinke bups nieuwe binnenkomers in onze favoriete webshops. We selecteerden de allermooiste items om je garderobe klaar te stomen voor het najaar, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon nu al dragen.

Rechtstreeks uit New York: 12 Basic outfits om meteen te kopiëren >

Het is september! En hoe trap je een nieuwe maand nu beter af dan met iets moois uit je favoriete webshop? Precies. We helpen je vast op weg met een selectie van de allerknapste nieuwe items.

Dit zijn je beste vrienden in between seizoenen >

In de overgang van de zomer naar de herfst kan het vaak de ene dag al winterjas-koud zijn en de volgende bloedjeheet. Met een tussenjas (cape, dekenjas, wollen trench), culottes & midi-rokken (niet te koud, toch een stukje (het meest sexy stukje) bloot been), grove breisels (in plaats van een jas) en loafers en brogues zit je altijd goed. Sterker nog: dankzij deze items zouden wij eigenlijk pertinent in between seizoen willen blijven.

Ook zien: 10 hotshots om in te investeren dit najaar >

De herfst lijkt al aangebroken en dat vraagt om een stel fijne tussenitems. We helpen je najaarsgarderobe vast op weg met de knapste nieuwe binnenkomers in onze favoriete webshops.

Oh, en deze fijne dekenjassen wil je óók hebben >

Daar zijn twee redenen voor:
1. Het is nat.
2. Het is koud.

En hé, ze zijn ook verdraaid knap (maximaal laagjes-effect!). Nu kopen dus, deze jas. En dit najaar lekker doordragen.

Ook handig met dit weer: regenlaarzen >