SHOPPINGS

Eens in de zoveel tijd duiken capes weer op op de catwalk. En raad eens? Ze zijn er weer. We spotten prachtige exemplaren bij oa Sportmax en Hermès, maar ook in een aantal van onze favoriete webshops. Om het kiezen wat makkelijker te maken zetten we de 10 allerfraaiste voor je op een rij.

Niet voor jou? Hier vind je nog 8 jassentrends voor dit najaar >

Ga jij een wit voetje halen dit najaar? Deze frisse blikvangers waren een hit op de wintercatwalks. We verzamelden het leukste witte schoeisel uit de webshops.

Ook shoppen: de leukste chelsea en beatle boots >

Want laten we wel wezen: hoe vaak ga jij in de herfst in regenjas naar buiten? En wil jij je spiksplinternieuwe najaarsjas laten verpesten? Inderdaad, dat is best een kleine investering waard, dachten wij zo. En het aanbod is vele malen groter (en vooral knapper) dan het vertrouwde oversized pak van de HEMA.

Breng in één klap je najaarsgarderobe op orde >

Misschien wel de beste onder de jassentrends dit seizoen: de gewatteerde jas. Want: heerlijk warm, zonder dat er een Michelin-mannetjes-effect hoeft op te treden, zo bewezen Christian Wijnants, Miu Miu en Stella McCartney al op de catwalk. Doe gauw shopinspiratie op met deze webshoptips en zorg dat je gebeiteld zit voordat het kwik onder de tien graden schiet.

Niet jouw ding? Hier vind je nog 8 jassentrends voor dit najaar >

Ben je al flink bezig om je garderobe klaar te stomen voor dit najaar? Naast de items die dit seizoen absoluut niet mogen ontbreken (beatle boots! een rugtas! grafische prints!) is er natuurlijk nog genoeg moois wat je ook gewoon wilt hebben. Dit zijn de knapste nieuwe binnenkomers uit onze favoriete webshops.

Even voorstellen: dit zijn dé jassen voor dit najaar >

De alom bekende Chelsea boot én zijn broertje, de Beatle boot (bedacht door de Beatles die er een Cubaanse hak onder droegen), zijn je twee beste vrienden deze winter. Extra punten voor een sok in een kekke herfstkleur die er bovenuit piept. Dit zijn onze 8 favorieten die online te koop zijn.

En ook met deze 5 andere schoenen wil je gezien worden dit seizoen >

Hoog, hoger, hoogst, luidt het devies wanneer je op laarzenjacht gaat dit najaar. Hoewel een kek enkellaarsje ook niet mag ontbreken in je herfstgarderobe, sla je met een stevige boot tot aan de knie (en dan bedoelen we dus: tot aan de knie, niet halverwege de kuit) precies de plank raak dit seizoen.

En nog 5 andere schoenen waar je nu mee scoort >

Bah, die regen van vanochtend. En nu de herfst in volle gang is kunnen we dat helaas wel vaker verwachten. Wil je de eerste najaarsbuien toch fraai trotseren? Geen probleem. We zochten wat fijne items voor je en ha, je hoeft niet eens de deur uit om ze te kopen.

Je kast klaarstomen voor komend seizoen doe je zo >