SHOPPINGS

Misschien wel de beste onder de jassentrends dit seizoen: de gewatteerde jas. Want: heerlijk warm, zonder dat er een Michelin-mannetjes-effect hoeft op te treden, zo bewezen Christian Wijnants, Miu Miu en Stella McCartney al op de catwalk. Doe gauw shopinspiratie op met deze webshoptips en zorg dat je gebeiteld zit voordat het kwik onder de tien graden schiet.

Niet jouw ding? Hier vind je nog 8 jassentrends voor dit najaar >

Ben je al flink bezig om je garderobe klaar te stomen voor dit najaar? Naast de items die dit seizoen absoluut niet mogen ontbreken (beatle boots! een rugtas! grafische prints!) is er natuurlijk nog genoeg moois wat je ook gewoon wilt hebben. Dit zijn de knapste nieuwe binnenkomers uit onze favoriete webshops.

Even voorstellen: dit zijn dé jassen voor dit najaar >

De alom bekende Chelsea boot én zijn broertje, de Beatle boot (bedacht door de Beatles die er een Cubaanse hak onder droegen), zijn je twee beste vrienden deze winter. Extra punten voor een sok in een kekke herfstkleur die er bovenuit piept. Dit zijn onze 8 favorieten die online te koop zijn.

En ook met deze 5 andere schoenen wil je gezien worden dit seizoen >

Hoog, hoger, hoogst, luidt het devies wanneer je op laarzenjacht gaat dit najaar. Hoewel een kek enkellaarsje ook niet mag ontbreken in je herfstgarderobe, sla je met een stevige boot tot aan de knie (en dan bedoelen we dus: tot aan de knie, niet halverwege de kuit) precies de plank raak dit seizoen.

En nog 5 andere schoenen waar je nu mee scoort >

Bah, die regen van vanochtend. En nu de herfst in volle gang is kunnen we dat helaas wel vaker verwachten. Wil je de eerste najaarsbuien toch fraai trotseren? Geen probleem. We zochten wat fijne items voor je en ha, je hoeft niet eens de deur uit om ze te kopen.

Je kast klaarstomen voor komend seizoen doe je zo >

Met een tussenjas (cape, dekenjas, wollen trench), culottes & midi-rokken (niet te koud, toch een stukje (het meest sexy stukje) bloot been), grove breisels (in plaats van een jas) en loafers en brogues zit je in de overgang naar de herfst altijd goed. Sterker nog: dankzij deze items zouden wij eigenlijk pertinent in between seizoen willen blijven.

Ook zien: 10 hotshots om in te investeren dit najaar >

Brr, het is alweer oktober. Draai jij je ook liever nog een keer om nu het zo donker is 's ochtends? Maar on the bright side: nu het frisser wordt kun je eindelijk al die fijne nieuwe najaarsitems aan! We selecteerden wederom de tien knapste nieuwe binnenkomers om je garderobe mee aan te vullen.

Of verheug je gewoon alvast op de zomertrends van 2015 >

Zin in die Londense look? Ha. We hebben deze knappe look voor je onder het kopieerapparaat gelegd. Hoef jij alleen nog maar te klikken en kopen.

Sponsored by: TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Beeld: Imaxtree