SHOPPINGS

De herfst lijkt al aangebroken en dat vraagt om een stel fijne tussenitems. We helpen je najaarsgarderobe vast op weg met de knapste nieuwe binnenkomers in onze favoriete webshops.

Oh, en deze fijne dekenjassen wil je óók hebben >

Daar zijn twee redenen voor:
1. Het is nat.
2. Het is koud.

En hé, ze zijn ook verdraaid knap (maximaal laagjes-effect!). Nu kopen dus, deze jas. En dit najaar lekker doordragen.

Ook handig met dit weer: regenlaarzen >

De zomerschoenen staan te verstoffen (eeuwig zonde) zo met die druilerige weersvoorspellingen. Tijd voor wat praktischer schoeisel dat de regen tegenhoudt, maar waar je ook nog een beetje knap mee voor de dag kunt komen. Zonder dat je je blauw betaalt natuurlijk, want het weer wordt al triest genoeg.

Maak je outfit compleet met deze kekke regenjasjes >

Bah, het lijkt wel herfst. En tja, hoe vrolijk je jezelf nu beter op dan met wat nieuwe items voor je garderobe? Precies. Daarom zochten wij de nieuwste binnenkomers van enkele favoriete webshops voor je uit, die je met één muisklik naar je (inloop)kast stuurt.

In deze 10 trends investeer je dit najaar >

Hypnotiserend mooi – én een niet te missen trend dit seizoen: kaleidoscopische prints. Op een jurk komt-ie onbetwist het beste tot zijn recht. Niet voor niets zagen we er tientallen voorbij komen op de grote catwalks (Dries Van Noten! Mary Katrantzou! Kenzo!). Shop nu jouw eigen exemplaar.

En 9 andere hititems waar je in wil investeren dit najaar >

Inspiratiebeeld: IMAXtree & Pinterest

Ben jij wel in voor een geintje? Dit najaar kun je je lol op. Doe inspiratie op van de catwalk en shop direct jouw eigen lolbroek, -muts of -iphonecase.

Catwalkbeeld: IMAXtree

En nog 9 andere hotshots om in te investeren dit najaar >

Omdat die grijze lucht best wat kleur kan gebruiken.

Wie een beetje naar buiten heeft gekeken de afgelopen dagen bespeurde een waterig zonnetje met miezerige regen tussendoor. Bah. Wat in de wereld doe je aan als je je naar buiten waagt? Want een regenpak is te warm (en nou ja, een regenpak), en de gewone zomerjas doet meer kwaad dan goed. Hulde aan de comeback van het kekke regenjasje. Dit seizoen mag-ie niet ontbreken op je shoplijst. We waren zo vrij om wat opties op een rij te zetten, inclusief andere waterproof accessoires.

Vanaf vandaag staat DIT bovenaan je shoplijst >

De tuinbroek is dé hit van deze zomer, maar straks kun je hem lekker doordragen. Nu combineer je ‘m met een luchtige croptop, in de herfst met een gestreept shirt eronder. Alexa Chung, Lizzy van der Ligt en Lee Oliveira doen het alvast voor.

Zo rock je 'm in het zwart à la Blake Lively >