SHOPPINGS

Na al die zon is het weer een tikkie frisser. Toch je zomerse items nog even door dragen? Dat kan, kijk maar naar deze fijne look uit Londen. En nog beter: je kunt hem lekker vanuit je luie stoel kopiëren, kwestie van klikken en kopen maar.

Sponsored by: TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Beeld: Imaxtree

Het geheim achter een perfecte garderobe? De juiste basics. En met het najaar voor de deur wordt het hoog tijd om eens na te denken over je laarzencollectie. Van casual plat tot chic met een flinke hak, met een goede laars kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. We zetten vijf onmisbare modellen voor je op een rij.

Ook zo'n tijdloze voor dit seizoen >

Zin in die Londense look? Ha. We hebben deze knappe look voor je onder het kopieerapparaat gelegd. Hoef jij alleen nog maar te klikken en kopen.

Sponsored by: TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Beeld: Imaxtree

Met dat lekkere weer deze week heb je natuurlijk geen zin om met najaarsitems in oververhitte paskamers te staan. Komt dat even goed uit, want wij hebben de tien knapste nieuwe binnenkomers uit onze favoriete webshops voor je op een rij gezet. Je klikt ze linea recta vanaf je luie (terras)stoel naar je winkelmandje. Shopze!

Wel zin in een shopsessie? Check deze pop-upstore >

Het is weer een nieuwe week en dat betekent een flinke bups nieuwe binnenkomers in onze favoriete webshops. We selecteerden de allermooiste items om je garderobe klaar te stomen voor het najaar, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon nu al dragen.

Rechtstreeks uit New York: 12 Basic outfits om meteen te kopiëren >

Het is september! En hoe trap je een nieuwe maand nu beter af dan met iets moois uit je favoriete webshop? Precies. We helpen je vast op weg met een selectie van de allerknapste nieuwe items.

Dit zijn je beste vrienden in between seizoenen >

In de overgang van de zomer naar de herfst kan het vaak de ene dag al winterjas-koud zijn en de volgende bloedjeheet. Met een tussenjas (cape, dekenjas, wollen trench), culottes & midi-rokken (niet te koud, toch een stukje (het meest sexy stukje) bloot been), grove breisels (in plaats van een jas) en loafers en brogues zit je altijd goed. Sterker nog: dankzij deze items zouden wij eigenlijk pertinent in between seizoen willen blijven.

Ook zien: 10 hotshots om in te investeren dit najaar >

De herfst lijkt al aangebroken en dat vraagt om een stel fijne tussenitems. We helpen je najaarsgarderobe vast op weg met de knapste nieuwe binnenkomers in onze favoriete webshops.

Oh, en deze fijne dekenjassen wil je óók hebben >