SHOPPINGS

Het is september! En hoe trap je een nieuwe maand nu beter af dan met iets moois uit je favoriete webshop? Precies. We helpen je vast op weg met een selectie van de allerknapste nieuwe items.

Dit zijn je beste vrienden in between seizoenen >

In de overgang van de zomer naar de herfst kan het vaak de ene dag al winterjas-koud zijn en de volgende bloedjeheet. Met een tussenjas (cape, dekenjas, wollen trench), culottes & midi-rokken (niet te koud, toch een stukje (het meest sexy stukje) bloot been), grove breisels (in plaats van een jas) en loafers en brogues zit je altijd goed. Sterker nog: dankzij deze items zouden wij eigenlijk pertinent in between seizoen willen blijven.

Ook zien: 10 hotshots om in te investeren dit najaar >

De herfst lijkt al aangebroken en dat vraagt om een stel fijne tussenitems. We helpen je najaarsgarderobe vast op weg met de knapste nieuwe binnenkomers in onze favoriete webshops.

Oh, en deze fijne dekenjassen wil je óók hebben >

Daar zijn twee redenen voor:
1. Het is nat.
2. Het is koud.

En hé, ze zijn ook verdraaid knap (maximaal laagjes-effect!). Nu kopen dus, deze jas. En dit najaar lekker doordragen.

Ook handig met dit weer: regenlaarzen >

De zomerschoenen staan te verstoffen (eeuwig zonde) zo met die druilerige weersvoorspellingen. Tijd voor wat praktischer schoeisel dat de regen tegenhoudt, maar waar je ook nog een beetje knap mee voor de dag kunt komen. Zonder dat je je blauw betaalt natuurlijk, want het weer wordt al triest genoeg.

Maak je outfit compleet met deze kekke regenjasjes >

Bah, het lijkt wel herfst. En tja, hoe vrolijk je jezelf nu beter op dan met wat nieuwe items voor je garderobe? Precies. Daarom zochten wij de nieuwste binnenkomers van enkele favoriete webshops voor je uit, die je met één muisklik naar je (inloop)kast stuurt.

In deze 10 trends investeer je dit najaar >

Hypnotiserend mooi – én een niet te missen trend dit seizoen: kaleidoscopische prints. Op een jurk komt-ie onbetwist het beste tot zijn recht. Niet voor niets zagen we er tientallen voorbij komen op de grote catwalks (Dries Van Noten! Mary Katrantzou! Kenzo!). Shop nu jouw eigen exemplaar.

En 9 andere hititems waar je in wil investeren dit najaar >

Inspiratiebeeld: IMAXtree & Pinterest

Ben jij wel in voor een geintje? Dit najaar kun je je lol op. Doe inspiratie op van de catwalk en shop direct jouw eigen lolbroek, -muts of -iphonecase.

Catwalkbeeld: IMAXtree

En nog 9 andere hotshots om in te investeren dit najaar >