Shoptip: Filippa K capsulecollectie

Shop hand made jurken van Filippa K.

Zes party-dresses, voor zes verschillende types. Of voor elke dag één. Op zondag-rustdag na natuurlijk (lees: in chillpak voor de buis, bijkomen van al het gefeest). Het Zweedse label Filippa K komt met een limited edition, handgemaakte collectie, waarbij exclusieve stoffen zijn gebruikt. Iedere jurk heeft een naam meegekregen. We noemen:

 

De Gracie voor de dromerig types, die wel van een avontuurtje houden. Een mauve gekleurde robe met een moderne toga-cut. De Kelly is voor de zelfverzekerde powerchick, die je kunt spotten in een subtiel gestreepte, zwarte maxi dress, met een sexy diepe - o-la-la - uitgesneden rug. De Amber is voor het type dat van simpele lijnen houdt, en liever in een eenvoudige klassieke tuniek met pailletten en borduursels gaat feesten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De Lara is de opvallendste van het stel; een kanariegele jurk met een asymmetrische cape-mouw. Valt niet te missen. De Esther: een metallic gouden jurk met pofmouwen. De Valerie-dress als laatste is ook ontworpen met een powerchick in ‘t achterhoofd. De jurk heeft een asymmetrische mouw in gestreept zwart.

 

De jurken zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Filippa K in de P.C. Hooftstraat, Amsterdam.


Zomerhit: de maxi-dress >