Shoptip: 9straatjes online

Shopalarm! De Amsterdamse 9straatjes betreden het wereldwijde web.

En dat is goed nieuws. Vooral voor non-Amsterdammers. Vanaf nu hoeven zij niet meer te reizen om heerlijkheden te shoppen die deze leuke buurt in de hoofdstad te bieden heeft.

 

We noemen fijne vintagevondsten, design boeken, originele cadeautjes, unieke sieraden en nog veul meer. Je shopt ze 24 uur per dag, hop, vanuit je luie stoel. Oké, toegegeven, je krijg er niet he-le-maal hetzelfde gelukzalige gevoel van als wanneer je op een zonnige dag in levende lijve die gezellige straatjes afstruint, onderbroken door een uitgebreide lunch in één van de goeie eettentjes. Máár, het komt in de buurt. En op een druilerige herfst- of winterdag is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Geef jouw favoriete webshop op voor de ELLE.nl Awards! >

 

9STRAATJES 2.0
Deelnemende winkels zijn o.a. LockStock&Barrel, Pina, Mendo, Daniele Alessandrini, Noa Lifestyle, Amsterdam Watch Company, Hester van Eeghen, Tony Cohen, Parisienne, Saporo en Laundry Industry. En zo werkt ‘t: iedere winkel heeft op 9straatjesonline.com zijn persoonlijke pagina waarop haar eigen collectie wordt getoond. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zoeken op categorie, kleur, prijs of merk.

Meest gelezen


SARTORIALIST
Leuk: in de As Seen-rubriek kun je inspiratie opdoen via streetstylefoto's van hip volk dat in de 9straatjes gekiekt is. En door middel van een heuse Look Book-tool kun je kant en klare combi’s shoppen – mocht je d’r zelf even niet meer uitkomen óf haast hebben. Over haast gesproken: de webshop biedt verschillende verzendopties, waaronder levering voor 12.00 uur de volgende dag. Props!

 

Nu maar hopen dat onze favorieten Rika, Acne en Petit Salon ook snel een pandje krijgen in de digitale 9straatjes. Kijk trouwens voor meer info over de fysieke 9straatjes op www.9straatjes.nl.

 

Bekijk ook ELLE.nl's streetstyle-report in de 9straatjes >