Tip: Rika Outlet & Tony Cohen Sale

Op de to do-lijst dit weekend: naar de pop-up Rika outlet store en direct even langs de sample sale van Tony Cohen.

De bankrekening is weer gevuld en een nieuw seizoen is aangebroken: tijd voor een flinke shopsessie. Komt dat even goed uit: Rika heeft een heuse pop-up outlet store in het leven geroepen. Tjokvol heerlijk modemoois en alles natuurlijk voor een prikkie. Maar haast je, want de pop-up store is nog open tot eind september.

Chop, chop, naar Rika’s outlet store aan de Oude Spiegelstraat 12 te Amsterdam, geopend van dinsdag t/m zondag. Check www.rikaint.com voor de openingstijden.

Advertisement - Continue Reading Below

Inspiratie voor je wintergarderobe >

SAMPLE SALE @ TONY COHEN
Ook Tony Cohen is lief voor onze portefeuilles en organiseert dit weekeinde een sample sale. Vandaag en morgen kun je terecht bij de Tony Cohen-winkel in de Negen Straatjes voor creaties van eigen bodem voor een fijn prijsje.

Hup, met sneltreinvaart naar Tony Cohen, Huidenstraat 28 te Amsterdam. Zaterdag 24 september van 10 uur tot 18 uur en zondag 25 september van 12 uur tot 18 uur. Kijk voor meer info op tony-cohen.com.

Niet in de gelegenheid om naar Neerlandsch hoofdstad af te reizen? Op 9straatjesonline.com, de winnaar van de ELLE.nl Award in de categorie Beste Modeshop scoor je ook Tony Cohens collectie.

Lees hier het interview met de dames van 9straatjesonline.com >