Hilfiger-tote bags voor het goede doel

Elf designers ontwerpen een tote bag-collectie voor het goede doel. Hebben!

De laatste modeweek van dit seizoen is inmiddels in volle gang: Parijs Fashion Week. Van modeshows tot exposities, een week lang is het nóg meer mode wat de klok slaat in de stad van de liefde.


The Council of Fashion Designers of America (CFDA) speelt hier behendig op in door een heuse showroom te organiseren vol werk van tien voormalig CFDA-awardgenomineerden, onder het bewind van Tommy Hilfiger.

Advertisement - Continue Reading Below


AMERICANS IN PARIS
Onder het mom Americans in Paris tonen de ontwerpers hun werk aan modeminnend Parijs. En ter ere van dit feestelijke event sloegen zij tevens aan het ontwerpen. Met behulp van monsieur Hilfiger kwamen Billy Reid, Eddie Borgo, Prabal Gurung, Simon Spurr, Sophie Théallet, Ohne Titel, George Esquivel, Gregory Parkinson, Monique Péan en Pamela Love ieder met een eigen limited edition tote bag.


De canvastassen zullen vanaf nu verkrijgbaar zijn in flagship stores van Tommy Hilfiger in New York, Londen, Parijs en Milaan en via tommy.com voor een kleine € 98. Alle opbrengsten gaan, hup, linea recta naar het CFDA/Vogue Fashion Fund.


Kijk mee naar de verslagen van Parijs Fashion Week >