Tip: Denim & Supply-store

Ralph Lauren heeft vandaag zijn allereerste Denim & Supply-store van Europa geopend in – tromgeroffel – Amsterdam.

Amsterdam is een hotspot rijker: de Amerikaanse modegigant Ralph Lauren heeft vandaag officieel de deuren geopend van het allereerste Denim & Supply-filiaal van Europa. In de Kalverstraat kun je heerlijk vertoeven in de twee verdiepingen tellende winkel.

 

DENIM & SUPPLY
De nieuwe lijn van Ralph Lauren stort zich op een jongere, ietwat urban doelgroep, maar dan wel met het authentieke heritage-gedachtegoed dat we van het merk gewend zijn. Denim & Supply staat voor ‘individualistic spirit’. Lekker Amerikaans dus. Denk aan denim, sportswear en meer comfortabel spul met een vintage randje. In de collectie (voor dames én heren) o.a. ruitbloesjes, truien met Navajo-print, parka’s, hooded sweaters, T-shirts, jeans en meer. Hebben we al gezegd dat de collectie ook een vriendelijk prijskaartje heeft?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Lees meer over Ralph Lauren himself >

 

KALVERSTRAAT NR. 55
En Amsterdam heeft dus dé primeur. Twee verdiepingen vol Denim & Supply-moois, ligt in de hagelnieuwe winkel die met liefde is ingericht. Neem een one-of-a-kind houten vloer, hoppa, geïmporteerd vanuit de US of A, een bakstenen muur met oude steentjes uit Italië, vintage meubels, een muur vol portretten van muzikale grootheden als Blondie, The Rolling Stones, The Doors… Juist. Zeker een bezoekje waard.

 

Denim & Supply Ralph Lauren, Kalverstraat 55, te Amsterdam. Check ook: ralphlauren.com.

 

Meer shoptips: Designers-United.com opent een pop-up store in Rotterdam >