Shoptip: skibrillen

Wintersporttickets al geboekt? Vertrek niet zonder een modieus skibrilexemplaar van Chanel, Gucci of – ook leuk – O’Neill.

Op z’n jarenzestig-chic de piste af met een flinke sneeuwgoggle op de neus. Klinkt als een plan? Haal de ski’s dan maar weer uit de kast. Oude ski-ensembles mogen worden gedoneerd aan een goed doel, want een beetje knap de sneeuw trotseren doe je dit seizoen van top tot teen in D&G of Jil Sander (zie ELLE’s januari-nummer). Maar vergeet vooral uw ogen niet te beschermen met goeie goggles.

            
CHANEL OP JE NEUS
Wij shopten prachtexemplaren van Chanel en Gucci en iets meer betaalbare goggles van O’Neill bij elkaar. Want zeg nu zelf: wat staat er beter bij die sixties-outfit dan een quilted zwart lederen skibril? Maar ook die van Gucci met wit montuur en iconisch rood/groen-gestreepte hoofdband doet ons deugd. Voor de iets stoerderen onder ons heeft O’Neill een skibril met streep en donkerblauwe glazen.

Advertisement - Continue Reading Below

         
Hebben? De Chanel-goggles (ook in donkerblauw en rood) vind je in de Chanel-boutiek, Gucci’s skibrillen scoor je online en O’Neills snowgoggles vind je in de O’Neill-shop.

       
Meer een zomers typje? Vergaap je aan de nieuwste campagnebeelden voor aankomende zomer