Shoptip: limited edition skull scarf

Feest alom bij Alexander McQueen! Naast een vernieuwde website lanceert het modehuis ook een exclusieve Alexander McQueen s/s 2012 skull scarf.

Vorige week kwam het heerlijke nieuws ons ter ore dat Alexander McQueen haar website vernieuwde: een nieuw jasje, uitbreiding van het e-commerce platform (online shoppen voor ons Dutchies!) en de lancering van een speciale Scarf Boutique, waar voornamelijk de welbekende skull scarf alom vertegenwoordigd is.

 

Speciaal voor de re-launch van de site heeft McQueen een limited edition sjaal met iconische skull-print uitgebracht. De zijden sjaal is uitgevoerd in licht koraal, heeft een exclusieve zomerprint en is alleen via de online boetiek en in Alexander McQueen flagship stores verkrijgbaar.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Pastel! Dé hit voor zomer 2012 >

 

SCARF BOUTIQUE
Een klein stukje skull scarf-historie: tijdens de spring/summer-catwalkshow 2003, genaamd Irere, zag het iconische printje het levenslicht. En sindsdien is de sjaal met schedelprint zo’n beetje hét handelsmerk van het Britse label. In de digitale Scarf Boutique trakteert McQueen je dan ook op meer kleurcombinaties dan waar dan ook verkrijgbaar. Daarbij vind je er sjaals met exclusieve prints en de populaire fashion scarves, die ieder seizoen uitgebracht worden.

Meest gelezen

 

Het limited edition skull-pareltje van deze zomer is in jouw bezit voor € 375 én bestel je nu dus gemakkelijk online via www.alexandermcqueen.com. Pssst... We spotten ook de limited edition skull knucklebox clutch van deze zomer in poederig koraal in de webshop. Nog even geduld, hij is ‘coming soon’, maar dan heb je mooi nog even tijd om te sparen. De knucklebox clutch heeft een prijskaartje van € 1595.

 

Kijk en geniet hier van al het pracht en praal op de catwalk van Alexander McQueen s/s 2012 >