Shoptip: vernieuwde Puma Store

De Puma Store in Amsterdam heeft een nieuw jasje gekregen. Nou ja, ‘jasje’… Vooral het interieur van de winkel is grondig onder handen genomen.

Retail 2.0 is het uitgangspunt, aldus Sergio Bucher, Head of Global Retail Puma. Het idee achter de duurzame verbouwing van de Puma Store is de klant een totaalpakket te bieden en bij te dragen aan de shopbeleving. Naast technologische snufjes vind je o.a. kunstinstallaties, een duidelijke scheiding tussen de heren- en damescollecties en ‘speciale’ pashokjes in de drie verdiepingen tellende winkel op het hoekje van de Singel en de Heiligeweg.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar goed, wat betekent dat precies voor ons? Want het draait uiteindelijk om het shoppen natuurlijk. Naast heul veul Puma-sneakers, zijn ook de kleding- en accessoirecollecties goed vertegenwoordigd. Puma Lifestyle, Performance en Motorsport. Maar ook de Puma-gympen van de hand van Alexander McQueen vind je in de winkel. Nice.

 

PUMA PEEPSHOW
Leuk zijn ook de vrij te gebruiken iPads, waarmee je als klant online direct iets kunt bestellen, afrekenen en thuis laten brengen. Handig! Oh, en niet te vergeten: de Puma Peepshow. Een rode doos in je paskamer die videoclips vertoont.

Meest gelezen

 

Ook in de nieuwe Burberry Store in Amsterdam vind je technische hoogstandjes >

 

PUMA ♥ DE PLANEET
Je snapt ‘m. Eén groot interactief feest, dat een bezoekje meer dan waard is. En hadden we al verteld dat Puma ook het milieu een handje helpt? Naast het gebruik van duurzame materialen is de winkel o.a. voorzien van een efficiënt verlichtingsconcept, met als gevolg een lager energieverbruik.

 

Puma Store Amsterdam, Singel 429-435. Check ook www.puma.com.