Lunchen met Jil Sander

Is het een zak? Is het een tas? Is het überhaupt een gebruiksvoorwerp? Jawel! Jil Sander draait haar hand niet om voor een tas in de vorm van een zak.

Jil Sander deed eerder het plastic markttasje herleven – u weet wel: dat blauw/wit gestreepte plastic zakje dat binnen enkele seconden scheurt? Het modehuis gaf de tas een nieuw huidje van stof, et voila. De silk-twill marketshopper was binnen no time dé nieuwe must-have tas van het seizoen.

 

LUNCH BAG
Nu doet het minimalistische label het trucje dunnetjes over, voor heren welteverstaan. De iconische papieren lunch bag (in Amerika ook wel gebruikt als doggy bag) zit deze winter – als het aan Jil Sander ligt – in het knuistje van manlief.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De nieuwe wintercollectie van Vlieger & Vandam al gespot? >

 

Multifunctioneel als je het ons vraagt. Voor € 198 is deze designer lunch bag van gecoat papier online te koop via L'Inde le Palais. Let wel: de tas is dus wel echt van papier – een uitdaging bij Hollands ‘hondenweer’. In de webshop vind je ook een leren variant van de lunchzak (deze kost € 489) en een zwarte papieren versie.