Tip: Mini Mall 1 jaar

De Rotterdamse Mini Mall bestaat één jaar, reden voor een feestje.

De creatieve hotspot in het voormalige Station Hofplein in Rotterdam, Mini Mall, vier 2 september a.s. haar eerste verjaardag. Hoe? Met the Northern Affair – een markt geïnspireerd op de hippe stadsmarkten uit Londen en Berlijn.

 

Tijdens de Northern Affair verzorgt jazzclub Bird een muziekprogramma, met een groot podium incluis suprise act en een klein podium met akoestische sets door aanstormend singer/songwriter-talent. Tussen de optredens door draaien Rotterdamse dj’s hun meest dansbare plaatjes. Uitermate sfeervol kraampjes afstruinen, dus.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meer hotspots in Rotterdam >

 

MINI MALL RUNWAY
Ook te zien: een Mini Mall Runway. Vico, Doortje Vintage, Salt Season en Anno, de modeondernemers van Mini Mall, showen om twee uur en vier uur ’s middags hun verse wintercollecties op de catwalk.

 

Naast dingen kopen, zien en beluisteren, kun je ook dingen doen. Denk aan: een workshop striptekenen door Comiquest of een training van Do It Personal Gym. Ook aan de knorrende magen en de droge monden is gedacht. Gussie serveert vintage High Wine en hartige happen.

 

MINI MALL 1 JAAR
Waar: Mini Mall, Raampoortstraat 30, Rotterdam
Wanneer: zondag 2 september vanaf 12.00 uur
Entree: gratis
Info: www.mini-mall.nl

 

Meer (modieuze) weekendtips >