Shoptip: feestjurken van Karen Millen

Bij een koud glas champagne en een stel knallende pumps hoort natuurlijk de perfecte feestjurk. Karen Millen helpt je alvast met speuren.

Angstvallig scenario: in overvolle winkels door talloze rekken struinen en vervolgens je mogelijke feestjurk in krappe paskamers uittesten. The horror. Maar! Niet gevreesd, zo’n lot staat je niet te wachten als je er vroeg bij bent. Handig dus dat Karen Millen aanstaande donderdag al The Perfect Dress Event in Amsterdam organiseert.

 

IS HET AL KERST?
Karen Millen is een puike weg ingeslagen – met Tali Lennox als boegbeeld – en bedient ons, sinds kort ook online, van knappe robes met een goede edge. Daarnaast is de kwaliteit immer om door een ringetje te halen en is menig jurkje met de hand bewerkt. Van A-lijn tot nauwsluitend en van dramatisch zwart tot een vrolijke shot kleur; die Britten weten wel hoe een subliem feestjurkje in elkaar gedraaid wordt.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Weergaloze party heels scoor je tijdens de sample sale van United Nude >

 

Slaat de feestvreugde al toe? Zorg dan dat je op donderdag 22 november voor de deur van de Karen Millen-winkel aan de PC Hooftstraat 71 in Amsterdam staat voor The Perfect Dress Event. Tijdens deze avond, die van 18.00 uur tot 21.00 uur plaatsvindt, maak je kans op kortingen van 10, 15 en 20 procent of een unieke Karen Millen-goodie. Daarnaast zullen er stilisten en make-upartiesten aanwezig zijn die je voorzien van een goede dosis advies. Als kers op de feesttaart zal er nog een bon van € 250 verloot worden. Geen tijd? Op karenmillen.com kun je ook je slag slaan.