Avelon pop-up store in SPRMRKT

Must-see: de pop-up store van Avelon bij SPRMRKT in Amsterdam.

Avelon is on a roll. Het Nederlandse label opent morgenavond, nadat er onlangs nog een shop-in-shop werd gelanceerd bij MGHO (Margreet Olsthoorn) in Rotterdam, een pop-up store in SPRMRKT. De concept store aan de Rozengracht in Amsterdam en Avelon zijn al tijden dikke vrienden. Zo was SPRMRKT één van de eerste winkels in Nederland die direct de potentie van het, in 2010 door Erik Frenken van Blue Blood overgenomen, label zag en het al verkoopt vanaf de eerste collectie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ilja Visser organiseert een Ready to Fish-sample sale >

 
Hoogste tijd om hun samenwerking eens naar een hoger level te tillen, zo vonden beide partijen. Met een dedicated pop-up store; een truc die SPRMRKT al eerder uithaalde met Topshop en Diesel Black Gold. In de shop vind je de volledige(!) lente/zomercollectie van Avelon, zowel voor mannen als vrouwen. Maar dat is nog niet alles. Ook een aantal key pieces worden er verkocht, waaronder de voor Avelon zo kenmerkende leer-denim combinaties, leren jacks en een select aantal one-of-a-kind-items.

Meest gelezen

 
SAILLANT DETAIL
Designer van het merk, Erik Frenken, ontwierp zelf de inrichting van de pop-up store, die Avelons' mooie, aparte esthetiek en feel’ weerspiegelt; van raw edge basics met kenmerkende prints tot luxe fashionitems. En het leuke is: elke donderdag en vrijdag is het Avelon-team aanwezig om uitleg te geven over de collectie.

 
Vanaf aanstaande vrijdag kun je los gaan. Tot en met zondag 31 maart. Want zo gaat dat helaas met pop-upwinkels; ze zijn alweer weg voor je er erg in hebt. Don't miss it!

 

AVELON POP-UP STORE

Waar: SPRMRKT, Rozengracht 191-193, Amsterdam

Wanneer: 8 t/m 31 maart 2013

Meer info: www.avelon.me