Webshop & Other Stories geopend

You are cordially invited in de gloedjenieuwe webshop van het eveneens nét gelanceerde merk: & Other Stories.

Vandaag is het feest; de digitale deuren van & Other Stories zijn geopend. Lipsticks, tassen, sieraden (veul sieraden), jeans, make-upreinigingsdoekjes, schoeisel (oh het schoeisel), lingerie, jurken, hoeden, petten, nagellak, parfum, zonnebrillen; you name it en ze hebben het. Niet voor H&M-prijzen, maar & Other Stories is niet overdreven duur en biedt toch Scandinavische allure.

 

LET ME TELL YOU A STORY

Aan Londen de eer om het allereerste stenen filiaal te openen – voor Nederland blijft het nog even afwachten wanneer we de rekken in kunnen duiken. Maar goddank is daar het internet. www.stories.com kreeg een hebberigmakend uiterlijk mee. Op een bijna Pinterest-achtige wijze toont het label uit de stal van de H&M-groep (& Other Stories is dus het jonge zusje van H&M, COS, Monki, Weekday en Cheap Monday) haar lente/zomer 2013-collectie. En dat zorgt ervoor dat je, hops, binnen vijf minuten tien items in je winkelmandje hebt gemikt. Niet goed voor de portemonnee dus, maar een boost voor je humeur.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Gaat dat zien: www.stories.com.

 

PS - onze collega's bij ELLE UK namen natuurlijk als eerste een kijkje in de & Other Stories-winkel in Regent Street. Lees hier hun bevindingen.