Kings of Laundry

Van jeans kun je er nooit genoeg hebben. We tippen: Kings of Laundry.

Goede aanvulling voor in je garderobe: een ecologisch verantwoorde jeans. Van het Nederlandse denimlabel Kings of Indigo bijvoorbeeld. Met haar nieuwe Kings of Laundry-lijn zette dit merk een nieuwe stap op het gebied van wassingtechnieken, waarmee het milieu flink gespaard wordt.

 
LASER EN OZON
Ter informatie: door gebruik te maken van laser- en ozontechnieken (in plaats van klassieke technieken als stonewash of sandblast) bespaart het bedrijf per broek zo'n vijftig tot zeventig procent water. Goed voor het milieu, én voor de mensen die in de wasserij werken, want: minder chemicaliën. De broeken zijn dus niet alleen mooi, maar ook nog eens hartstikke verantwoord. Geeft dat nieuwe paar jeans toch nét even wat extra sjeu.
 
Shoppen: denim anno 2013 >

Advertisement - Continue Reading Below

 
(WAS)TIPS VAN K.O.I.
Tipje van Kings of Indigo: was je jeans lekker op de ouderwetse manier, met de hand (waar je ook weer water mee bespaart!). Besprenkel de broek met de speciale Kings of Laundry-waspoeder, keer hem binnenstebuiten en laat je jeans daarna een half uur tot een uur weken in lauwwarm water. Uitspoelen, ophangen en klaar is Kees. Hartstikke makkelijk, en dan blijft je nieuwe favo broek ook nog eens langer mooi.

 
Shop de jeans in de webshop van Kings of Indigo of bij een winkel bij jou in de buurt.

 
Voor aan je arm: de nieuwe tas van Stella McCartney >