Webshop: Kabinet store

De pareltjes onder de shopadressen, daar wijzen we je graag op. Vandaag op het program: de hagelnieuwe webshop van Kabinet.

Dat Kabinet, de winkel van vintagekoning van Nederland Ferry van der Nat, een redactiefavoriet is, zal u niet zijn ontgaan. We gaan er niet alleen graag even buurten om vintage vondsten of nieuwe collecties van dichtbij te bekijken, ook wil er nog wel eens een knappe jurk of twee worden geleend voor een event. Denk: de uitreiking van de Mercurs, een boeklancering (Cécile's Geluk is een Jurk) of de ELLE Style Awards.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Marks & Spencer is terug in Nederland! >

 
KABINET 2.0
Een webshop, die was er alleen nog niet. Tot nu. Op Kabinetstore.com kunnen jij én manlief terecht voor bloezen en jassen van Christophe Lemaire, stoer minimalisme van Avelon en jersey van Rick Owens. Maar ook reukwater van Costume National of een portemonnee van Christophe Lemaire sleep je er, hups, in je winkelmandje. En last but not least worden er regelmatig unieke vintage designerstukken (Kenzo, Helmut Lang, Chloé, Yves Saint Laurent!) in de digitale rekken gehangen.

 
De webshop is nog maar net geopend, dus aanvulling is nabij. Hou ‘m in de smiezen, Kabinetstore.com.

 

De beste vintage webshops op een rij >